Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 12,13 éves fiúk-lányok miért...

12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Nem a One Directionért vagy Justin Bieberért rajongok mint a többi lány, sőt utálom ezeket az előadókat és a zenéiket is. BMTH-t, BVB-t (Andy egy félisten), Slipknotot hallgatok. Viszont az egész iskolámban én vagyok az egyetlen lány aki ilyen zenét hallgat. És fiúk közül is mindenki Mr.Bustat AK26ot hallgat.... miért van ez??

2015. júl. 17. 04:12
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
98%

Rock:D♥

Escape the Fate, BMTH, BvB, Skillet, Nirvana, Linkin Park, Green Day, Nickelback, The Calling, Three Days Grace, Fall Out Boy, Imagine Dragons, The Grenma most csak ennyi jutott eszembe :D

15/L (lehet 15 éves vagyok, de remélem megnyugtattalak kicsit:D)

2015. júl. 17. 04:56
 2/47 anonim válasza:
98%
Én is általában hallgatok rockot, metált is.
2015. júl. 17. 05:53
 3/47 anonim ***** válasza:
72%

Miért kötsz bele mások ízlésébe? Miért utálsz ismeretlenül embereket? Miért hiszed magad annyira különlegesnek? Kortól/nemtől függetlenül, mindenki azt hallgat, amit akar. "Shut up and enjoy the music" - ha még nem hallottad volna...

Kérdésedre válaszolva: azért van ez, mert még nem nőtted ki a feltűnési viszketegséges korszakodat és elég szűk látókörű vagy. Lehet vannak rajtad kívül mások is, csak ők nem vágnak fel (mert nincs mire). Én is pl. szeretek rockot és metált hallgatni - pedig senki se nézné ki belőlem -, de emellett meg szeretem a One Directiont és Justin Biebert is, most akkor jöjjön ide az Atyaúristen és csókolja meg a talpamat, mert én hű micsoda gengszter vagyok?

Na, remélem érted miről beszélek... Nem személyeskedés, de ugyanannyi a "különc, rocker, metálos, egyedi és kemény vagyok" tinilány, mint a 1D, meg JB fan. Ez van, törődj bele.

2015. júl. 17. 08:12
 4/47 anonim ***** válasza:
81%
Tankcsapdaaaaaa ;)
2015. júl. 17. 08:13
 5/47 anonim ***** válasza:
83%

És akkor most én visszakérdezhetnék, hogy miért nincs senki, aki tisztességes metált hallgat, nem ezeket a divatszarokat?

Iron Maiden, Judas Priest, Motörhead, Accept, Manowar, Running Wild, és még sorolhatnám...

De nem kérdezek vissza, mert én nem ítélek el vagy nézek le másokat a zenei ízlésük miatt.

2015. júl. 17. 08:42
 6/47 anonim ***** válasza:
90%
#5: Adom. Respect.
2015. júl. 17. 08:55
 7/47 anonim ***** válasza:
92%
A tényleges kérdés: miért gondolja mindenki azt, hogy egyedül ő hallgat ilyen zenét, mikor a facebookon legalább tízszer annyian lájkolják az ilyen BMTH, Asking Alexandria, ADTR, Sleeping With Sirens, BVB, Falling In Reverse, stb féle bandákat, mint az AK26ot?
2015. júl. 17. 09:04
 8/47 anonim ***** válasza:
98%
En nem tudom, hogy te hova valosi vagy, lehet mi vagyunk a furcsak, de nalunk fiuk kozul kb mindenki rocker(aki esetleg nemaz meg nem dicsekszik vele mert fel hogy leszolnak, ugyis a tobbseg gyoz :/ ) a lanyoknal meg talan 3an, de a suliban szerintem a tanuloknak legalabb 60-65%-a rocker
2015. júl. 17. 11:20
 9/47 anonim ***** válasza:
17%
A BVB metal banda, nem rock...
2015. júl. 17. 11:23
 10/47 anonim ***** válasza:
3%
Nekem inkább melegnek tűnnek...
2015. júl. 17. 11:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!