12,13 éves fiúk-lányok miért nem hallgat senki rock, metál zenét?
Rock:D♥
Escape the Fate, BMTH, BvB, Skillet, Nirvana, Linkin Park, Green Day, Nickelback, The Calling, Three Days Grace, Fall Out Boy, Imagine Dragons, The Grenma most csak ennyi jutott eszembe :D
15/L (lehet 15 éves vagyok, de remélem megnyugtattalak kicsit:D)
Miért kötsz bele mások ízlésébe? Miért utálsz ismeretlenül embereket? Miért hiszed magad annyira különlegesnek? Kortól/nemtől függetlenül, mindenki azt hallgat, amit akar. "Shut up and enjoy the music" - ha még nem hallottad volna...
Kérdésedre válaszolva: azért van ez, mert még nem nőtted ki a feltűnési viszketegséges korszakodat és elég szűk látókörű vagy. Lehet vannak rajtad kívül mások is, csak ők nem vágnak fel (mert nincs mire). Én is pl. szeretek rockot és metált hallgatni - pedig senki se nézné ki belőlem -, de emellett meg szeretem a One Directiont és Justin Biebert is, most akkor jöjjön ide az Atyaúristen és csókolja meg a talpamat, mert én hű micsoda gengszter vagyok?
Na, remélem érted miről beszélek... Nem személyeskedés, de ugyanannyi a "különc, rocker, metálos, egyedi és kemény vagyok" tinilány, mint a 1D, meg JB fan. Ez van, törődj bele.
És akkor most én visszakérdezhetnék, hogy miért nincs senki, aki tisztességes metált hallgat, nem ezeket a divatszarokat?
Iron Maiden, Judas Priest, Motörhead, Accept, Manowar, Running Wild, és még sorolhatnám...
De nem kérdezek vissza, mert én nem ítélek el vagy nézek le másokat a zenei ízlésük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!