Miért szidja mindenki a SoundSation gitárokat?
Miért van az, hogy indenki szidja őket? Azért mert még csak most lesz 10 éves a cég? Vagy mert olcsóak? A legtöbb esetben azt vettem észre, hogy olyan emberek szidják akik még soha nem is vettek a kezükbe ilyen típusú hangszert! Azt szeretném kérni, hogy erre a kérdésre csak olyanok válaszoljanak akiknek már volt dolguk személyesen ilyen gitárral és nem hallomásból van róla véleménye!
Valamint nem értem, hogy a Cort gitárokat miért éltetik? Itt szinte minden olyan kérdésre amibe egy gyengébb minőségű gitárt szeretnének venni és véleményt kérnek majdhogy nem az első válasz az, hogy vegyél Cort-ot. Ezek az emberek fogtak már valaha a kezükbe ilyen giárt? Nekem már volt dolgom nem is egy Cort gitárral és hát semmi jó tapasztalom nincs róluk.
Nekem is van egy Soundsationom.
Magamnak zenélgetek itthon.
Vettem egy Fender 15G-t hozzá és egy Digitech effektet.
Való igaz, hogy nem egy Fender stratocaster de azért annyira nem kell fikázni. Kis jéggel-szódával elmegy. Viccet félretéve nem rossz kis hangszer. Sajna vannak hibái. A Floyd rose licence nem az igazi. A nyaki satu öntvény, ezért ha nagyon meghúzod megszakad a menet. Sajna az enyémnél is ez van. Előző gazdi túlhúzta így tremolót nem használhatom, mert elgangolódik. A hangja nem rossz. Inkább rockhoz és metálhoz lehet használni. Otthonra virgázni, játszadozni jó. Színpadra tényleg nem ajánlatos. Előző gitárom egy Epiphone gibson LP volt. Ég és föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!