Miért szidja mindenki a SoundSation gitárokat?
Miért van az, hogy indenki szidja őket? Azért mert még csak most lesz 10 éves a cég? Vagy mert olcsóak? A legtöbb esetben azt vettem észre, hogy olyan emberek szidják akik még soha nem is vettek a kezükbe ilyen típusú hangszert! Azt szeretném kérni, hogy erre a kérdésre csak olyanok válaszoljanak akiknek már volt dolguk személyesen ilyen gitárral és nem hallomásból van róla véleménye!
Valamint nem értem, hogy a Cort gitárokat miért éltetik? Itt szinte minden olyan kérdésre amibe egy gyengébb minőségű gitárt szeretnének venni és véleményt kérnek majdhogy nem az első válasz az, hogy vegyél Cort-ot. Ezek az emberek fogtak már valaha a kezükbe ilyen giárt? Nekem már volt dolgom nem is egy Cort gitárral és hát semmi jó tapasztalom nincs róluk.
"És lám csodálatos módon a Cort megint előbukott nagy kár, hogy a fő kérdéssel kapcsolatban szinte semmit nem tudtál segítni cask azt a szart Cort-ot élteted XD"
Gitárt nem fogtál még a kezedben hülyegyerek, de azért a Cort fikázás nagyon megy... egyébként meg írtam, hogy a SoundSation-nek is vannak jobb darabjai, így meg tárgytalan ez a kommented. De amúgy meg ha a SoundSation jobban tetszik, akkor...? Véleményt kérdeztél, elmondta mindenki, nem tudom mit izélsz...
Tény és való, hogy előjön a kort azért mert mert benne van a kérdésben. De mint azt ti is láthatjátok a "fő kérdés" az nem a Cort-ra vonatkozik. Én csak elkezdtem nézelődni egy másik márka után mert mindt mondtam nekem nincsenek jó tapasztalataim a Cort-al (persze lehet, hogy csak én vagyok olyan béna, hogy a selejteket fogtam ki belőle). Most egy Cort X1Jr BKS és mint mondtam nem vagyok vele megelégedve, és szeretnék egy másikat venni már ki is néztem egy Schecter gitárt. Keresgélgetés közben akarva-akaratlanul is belebotlottam a SoundSation-be. Utánan néztem (de nem csak ennek hanem elég sok gyártónak) és hát feltűnt, hogy szinte mindenki szidja valamint az is, hogy a nagy többség csak hallomásból nem saját tapasztalatból. Egy haveromnak van egy SoundSation bassz gitárja talán sbi 100-as modell ha van ilyen ő meg van vele elégedve én nem tudom, hogy a bassz gitároknál mit kell nézni mi a jó mi a rossz benne szóval így nagyon nem tudtam véleményt alkotni a márkáról csak a kinézetéről. Jól néz ki de uygebár a kinézet nem minden. És ez apropóból kifolyólag gontoltam, hogy felteszem a kérdést. De lehet, hogy én vagyok a hülye de nekem az jön le a válaszokból hogy ez egy hulladék márka csak a miértjét még mindíg nem értem.. Pedig a kérdés pont a MIÉRT?-re irányult.
Aktív Gitáros nem azt akarom/akartam kihozni hogy a Cort szar a SoundSation meg jó. Bocs ha ez így jött le neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!