Miért szidja mindenki a SoundSation gitárokat?
Miért van az, hogy indenki szidja őket? Azért mert még csak most lesz 10 éves a cég? Vagy mert olcsóak? A legtöbb esetben azt vettem észre, hogy olyan emberek szidják akik még soha nem is vettek a kezükbe ilyen típusú hangszert! Azt szeretném kérni, hogy erre a kérdésre csak olyanok válaszoljanak akiknek már volt dolguk személyesen ilyen gitárral és nem hallomásból van róla véleménye!
Valamint nem értem, hogy a Cort gitárokat miért éltetik? Itt szinte minden olyan kérdésre amibe egy gyengébb minőségű gitárt szeretnének venni és véleményt kérnek majdhogy nem az első válasz az, hogy vegyél Cort-ot. Ezek az emberek fogtak már valaha a kezükbe ilyen giárt? Nekem már volt dolgom nem is egy Cort gitárral és hát semmi jó tapasztalom nincs róluk.
3 Cort gitáron volt már és mindegyik teljesen megérte az árát.
Egy AD810 akusztikus, egy KX1Q, meg egy VX2X elektromos. Mondom ez úgy, hogy több Fenderem, Gibsonom van és javítottam már milliós értékű hangszereket.
Elég dedós stílusod van, barátom. Véleményt kérdeztél és két márkát hasonlítgattál. Én elmondtam az én véleményemet az egyikről, a másikról nem, mert nem használtam még.
Az én véleményem ér annyit, mint a tiéd, ha te rossznak találtad, a te bajod, de ettől még az nem mond semmit az adott gitárgyártóról, főleg mert sokkal szélesebb nemzetközi véleményezési lehetősége van a Cortnak, sokkal többen elégedettek vele, mint amennyien nem - szemben az általad említett, de semmi konkrét adattal, hivatkozással alá nem támasztott olasz sikerrel.
Ha pedig a "megérte az árát" értékelést te éltetésnek minősítés, akkor vagy szövegértési problémáid vannak, vagy nem tudod értelmesen kifejezni magad.
Te most valamiért azt akartad kihozni, hogy legyen egy jó kis Cort fikázás meg Soundstation dicsérés. Ez nem jött be.
A Cort nem Egy kiemelkedő gyártó, mint gyakorlatilag a világ minden nagy gyártójának, nekik is vannak jobb és vacakabb modelljeik. De a kezd öt és középkategóriában sokkal nagyobb számban vásárolják világszerte, mint a Soundstationt, és általánosságban pozitív a vélemény róla, bármennyire is nem egyezik a te tapasztalatoddal.
A tények makacs dolgok és ha továbbra is a saját előítéleteidet akarod velük szemben nyomtatni, magadat fogod nevetségessé tenni.
Mondj konkrétumokat, amivel cáfolni tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!