Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Soundsation SMB100 van valakin...

Soundsation SMB100 van valakinek tapasztalata róla? Jó hangzása van ilyen árért cserébe?

Figyelt kérdés

45ért néztem ki egy Cort X1-et , de mivel keveset vagyok itthon, úgy vagyok vele gitározgatni jó lenne egy olcsóbb is. Főleg metalhoz kellene :)

Ez 31.000-ért van

[link]

Ez pedig 40ért.

[link]

Ez

2015. jan. 17. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A Soundstationt én a helyedben hanyagolnám, eléghírhedt gagyimárka. Persze ez nem jelenti azt, hogy minden egyes hangszerük vacak, elég ingadozó a minőség, de ahhoz, hogy pont egy jobban sikerültet fogj ki, kell némi szerencse, vagy ki kell próbálnod személyesen. De én mindenképpen inkább a Cortot javaslom, az szerintem megbízhatóbb márka.
2015. jan. 17. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
+1 a Cortra.
2015. jan. 17. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, eléggé meglepett engem is, hogy szinte semmit nem találni róla neten, fórumokon, ahhoz képest a 25-40 ezer közötti gitároknál 10ből 8 ez a márka van :D

Lehet akkor inkább gyűjtök tényleg egy Cortra :)

2015. jan. 18. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jól teszed. Amúgy szerintem azzal járnál a legjobban, ha egy használt Cortot vennél, sokkal olcsóbban kijössz, és nem fog kapásból veszíteni az értékéből, mint egy újonnan vett gitár.
2015. jan. 18. 16:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Óh tényleg köszi, használt nem is jutott eszembe eddig, mert mindig úgy voltam vele, hogy "hát csak használt már az", de körülnézek, hátha találok 35 körül :)
2015. jan. 18. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem annyiért jó eséllyel találni fogsz. Amúgy én jobban szeretek használtan venni hangszert (persze jó állapotban), mint újonnan, és nem csak az anyagiak miatt.
2015. jan. 18. 20:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát, végül csak a Cortot rendeltem meg, 45ről 40-re volt leárazva 2 év garanciával, napokban kell jönnie :)
2015. jan. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!