Fatalerr0r kérdése:
Clifton gitar hurral valakinek volt tapasztalata?
Figyelt kérdés
A Lidl-be hoztak a minap par settet es ugyebar egy zenetuzlet nincs a varosban es szuksegem lenne uj hurokra.Nem kell nem tudom milyen minosegi cucc csak szoljon normalisan.Egy akusztikus gitarra kene,akkordozashoz,enekek kiseresehez.telt hang kene es stabil hur.Esetleg probalta valaki ezeket vagy inkabb ne is foglalkozzak veluk?2014. dec. 21. 20:49
1/3 GomalFace válasza:
Hangszert és hozzávalókat hangszerboltból szerezd be, amennyiben lehetséges. Sosem hallottam még Clifton húrról, és a net se ír róla semmit, biztosan okkal. Inkább rendelj a hangszerdiszkontból vagy muzikerről vagy valami hangszeres webshopból. Javaslom az Ernie Ball Earthwoodot különben.
2/3 A kérdező kommentje:
Erdelybol vagyok.Hangszerbolt nincs a varosomban,surgosen kene a gitarhur ,hogy tudjunk kantalni menni.valahonnan elovettunk egy poros hideggitart es arra kene.epp csak szoljon
kozben megkaptama a webshopjukat is [link]
azt irja UK de kitudja....
2014. dec. 21. 21:30
3/3 GomalFace válasza:
Hát, még így sem mondanám, hogy javaslom a dolgot, de mivel ezek a körülmények, sajnos rászorulsz a cuccra. Az a baj, hogy az ilyen olcsó, nevenincs húrok gyakran már a csomagolásban rozsdásak, vagy könnyen lejön róluk a borítás, a hangjuk pedig tompa és/vagy hamis. Viszont ha úgyis csak egy-két alkalommal lenne használva, nincslójóaszamáris alapon talán érdemes kipróbálni.
De tényleg csak akkor, ha nagyon nincs más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!