GITÁROSOK! Milyen felszerelést kell ahhoz venni, hogy kisebb koncerton jól szóljon a gitárom?
Figyelt kérdés
Legfőképpen metalt játszom. Eddig még sohasem koncertoztam, de mostmár úgy érzem elérkeztem ahhoz a szinthez, hogy akár lenyomjak egy koncertet is. Viszont a felszerelésem nem épp a legjobb egy kisebb koncertre. Kisebb koncert alatt 500-1000 fős koncertre gondolok. Milyen ötleteket / verziókat adtok, hogy meglegyen a jó torzítása a gitárnak, de azért a hangja ne moslék legyen és ne kásásodjon mint egyes gagyi torzitópedalaknál. Olvastam róla, hogy a Electro Harmonix Metal Muff jó torzitó. Megéri egy olyat venni vagy vmi jobb erősítő fejet vegyek hangládával? Persze feltételezem, hogy az utóbbiakat mindenféle képpen be kell szerezni, kivéve ha az adott rendezvényen nem adnak felszerelést. Mennyibe jönne ki kb ez? Mondjuk én maximum 200.000ft szánnák rá de örülnék ha esetleg kevesebből is kijönnék. Várom az ötleteket esetleg linkeket.2015. márc. 5. 22:53
31/40 A kérdező kommentje:
500-1000 főst irtam, kicsit túloztam, elejében a kisebb klubos koncertok jönnének és aztán akár az 1000fős is, de azért nincs annyi kidobó pénzem minden fél évben erősitőt venni. Inkább vennék 1 középszintűt és meg van oldva.
2015. márc. 6. 14:48
32/40 anonim válasza:
Ez már megint bealakított... :DD
33/40 anonim válasza:
Mármint nem a kérdezőre értettem.
34/40 anonim válasza:
500 fős koncerted lehet soha életedben nem lesz.
Legtöbben már 50 embernek is nagyon nagyon örülnek.
35/40 A kérdező kommentje:
hát én is örülnék 50 fős koncertnek, de ki tudja lehet egyszer összejön az 500fő is :) Neked mennyi volt kb a maximum?
2015. márc. 6. 14:56
36/40 anonim válasza:
Ezzel mondjuk igazat mondott... közben persze megint megának mondott ellent... :D De oké, most nem mondok semmit, mert ez végül is igaz.
37/40 anonim válasza:
50-60 körül, de már rég nem zenéltem színpadon.
Majd most várhatóak jóval nagyobbak is. :)
38/40 anonim válasza:
jah 500-1000 fő az már elég sok.. sokszor még a tankcsapda is csak 150-200 ember előtt játszik, pedig MO ők tekinthetők jelenleg a legsikeresebbnek.
és pl a legnagyobb felvidéki fesztiválon szokott lenni úgy kb 1000 ember..
ahhoz nagyon sok kitartás, tehetség meg egy nagy adag szerencse kell hogy annyi ember előtt tolhasd.. mert hiába lesz saját bandád, saját számaid, stb. ha nem tudsz vmi újat alkotni, akkor te is csak 1 leszel a sok közül..
39/40 anonim válasza:
En nekem egy Randall RG-100 kombom van es egy BOSS ME-80 multiefektem es egy Ibanez masolat gitarom de oszinten sztem k**a jol szol. Mar tul vagyok 3 koncerten tudom nem sok de meg senki nem szolta meg hogy szarul szolt :D Ha ez egybe a kombo es a multi 500 euroba belejon lazan es jobban szo mint a Lead gitarosunk Marshall tranzis feje a Peavey ladaval :D remellem segitettem
40/40 Waff válasza:
500-1000 fős koncertek.....jaajjj Istenem.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!