GITÁROSOK! Milyen felszerelést kell ahhoz venni, hogy kisebb koncerton jól szóljon a gitárom?
Figyelt kérdés
Legfőképpen metalt játszom. Eddig még sohasem koncertoztam, de mostmár úgy érzem elérkeztem ahhoz a szinthez, hogy akár lenyomjak egy koncertet is. Viszont a felszerelésem nem épp a legjobb egy kisebb koncertre. Kisebb koncert alatt 500-1000 fős koncertre gondolok. Milyen ötleteket / verziókat adtok, hogy meglegyen a jó torzítása a gitárnak, de azért a hangja ne moslék legyen és ne kásásodjon mint egyes gagyi torzitópedalaknál. Olvastam róla, hogy a Electro Harmonix Metal Muff jó torzitó. Megéri egy olyat venni vagy vmi jobb erősítő fejet vegyek hangládával? Persze feltételezem, hogy az utóbbiakat mindenféle képpen be kell szerezni, kivéve ha az adott rendezvényen nem adnak felszerelést. Mennyibe jönne ki kb ez? Mondjuk én maximum 200.000ft szánnák rá de örülnék ha esetleg kevesebből is kijönnék. Várom az ötleteket esetleg linkeket.2015. márc. 5. 22:53
11/40 anonim válasza:
Egyébként azt vedd számításba, hogy ha csöves erősítőt vennél, akkor arra kb. fél évente vagy évente (attól függ milyen gyakran használod) cserélni kell a csöveket... ami azért nem olcsó, kb. 20-40ezer forint, arról nem is beszélve, hogy a beszerelést is ki kell fizetned...
12/40 anonim válasza:
És a CR120 még metálra is jó: https://www.youtube.com/watch?v=VgrRg8DVBz4 Én a linkeltek közül mindenképp ezt venném. De nézhetsz kombókat is igazából.
13/40 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket, elég meggyőző az Orange
2015. márc. 6. 13:18
14/40 anonim válasza:
Meggyőző az Orange...
Megfelelő kezekben, megfelelő körülmények között mindenből lehet jó hangot rögzíteni:
https://www.youtube.com/watch?v=be9oMgWXC3g
Akkor most ilyet veszel világkörüli turnéra?
15/40 A kérdező kommentje:
Őszintén nekem ez az utolsó hangzása nem igazán tetszett. Most nem hergelés céljából, de ha 1millió ft körüli cuccod van, esetleg megmelithetnél közülük néhányat, őszintén kiváncsi lennék miket használsz, mert látom tapasztalatod van a dolgokhoz és értesz is hozzá.
2015. márc. 6. 13:30
16/40 anonim válasza:
Mi van már egyre tömörebb szövegek beszáljak én is? :Đ
18/40 anonim válasza:
az jó ötlet inkább azt.
Kérdező mit gondolsz erről a kombóról?
19/40 anonim válasza:
a marshall kenterbe veri az tuti
20/40 A kérdező kommentje:
Na ennek nagyon tetszik a hangja, gondolom ez megállja a helyét kisebb-nagyobb szórakozóhelyeken, javitsatok ki ha tévednék (habár ezt nem kell odairnom mert igy is úgyis kijavitatok) :)
2015. márc. 6. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!