GITÁROSOK! Milyen felszerelést kell ahhoz venni, hogy kisebb koncerton jól szóljon a gitárom?
Pedálokat el kell felejteni, semmire sem jók, csak hogy elmoslékosítsák a hangot.
Ha metált tolsz, és rendes hangot szeretnél, akkor csöves fejláda, abból is az 50 watt már kompromisszum, 100 watt sokkal népszerűbb.
Ehhez viszont mélyen zsebbe kell nyúlni.
Egy jó ládát 120tól fölfelé lehet találni mostanában, fejek inkább 150-200tól.
Amivel spórolni érdemes:
Elsőre kisebb fejet (15-50) watt venni, 212 ládával.
A méreteken spórolj, ne a minőségen, ezeket később tudod majd könnyen, elemenként fejleszteni.
Használhatóak ezek is, de mindaddig hiányérzeted lesz, amíg nem ölöd bele a pénzt egy nagy cuccba.
Köszi szépen az érveléseket, válaszokat. Nem az volt a célom, hogy vitázás legyen de mindegy. Mondtatok mindannyian pár hasznos infót. Persze azt tudom, hogy inkább a teljesitményen kell spórolni nem pedig a minőségen, de én úgy gondoltam, hogy ha 1 fejre+ládára összeszedem a pénzt, akkor már ne minden évben cseréljem. Kinéztem pár verziót, legyetek szivesek tudnátok mondani véleményt róla, hogy megtenné e?:
Fejek:
Ládák:
Igaz ezek a fejek nem csövesek, de szerintem elég biztatóak :)
Ne másra várd hogy döntsön helyetted
El kell menni és kipróbálni őket!
Kérdezőnek:
Véleményem szerint ezek közül a Laney nem valami jó. A Marshallból meg kilehet hozni szép hangzást. Az Orange CR120-nak meg iszonyúan szeretem a hangzását, én közeljövőben tervezek ilyet venni. https://www.youtube.com/watch?v=iSnISznCKSM Nézd meg ezt a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!