GITÁROSOK! Milyen felszerelést kell ahhoz venni, hogy kisebb koncerton jól szóljon a gitárom?
Figyelt kérdés
Legfőképpen metalt játszom. Eddig még sohasem koncertoztam, de mostmár úgy érzem elérkeztem ahhoz a szinthez, hogy akár lenyomjak egy koncertet is. Viszont a felszerelésem nem épp a legjobb egy kisebb koncertre. Kisebb koncert alatt 500-1000 fős koncertre gondolok. Milyen ötleteket / verziókat adtok, hogy meglegyen a jó torzítása a gitárnak, de azért a hangja ne moslék legyen és ne kásásodjon mint egyes gagyi torzitópedalaknál. Olvastam róla, hogy a Electro Harmonix Metal Muff jó torzitó. Megéri egy olyat venni vagy vmi jobb erősítő fejet vegyek hangládával? Persze feltételezem, hogy az utóbbiakat mindenféle képpen be kell szerezni, kivéve ha az adott rendezvényen nem adnak felszerelést. Mennyibe jönne ki kb ez? Mondjuk én maximum 200.000ft szánnák rá de örülnék ha esetleg kevesebből is kijönnék. Várom az ötleteket esetleg linkeket.2015. márc. 5. 22:53
21/40 anonim válasza:
1. Kombó. Semmi mély, és nem tudod elemenként fejleszteni.
2. Szerelhetetlen, rossz minőségű kínai borzalom. Amíg nem romlik el, nincs nagy baj...
22/40 anonim válasza:
Most kezdjek el én is veszekedni veled? XD
Ne kényszeríts
23/40 anonim válasza:
Nincs min veszekedni.
Ezek tények, amikkel vagy együtt tud élni valaki, vagy nem.
24/40 anonim válasza:
Na, reagálj már, szeretnénk még nevetni egy jót... azért túl sokat ne gondolkodj rajta, még megfájdul a fejed...
25/40 A kérdező kommentje:
Hát mostmár annyi választ láttam, hogy kicsit össze is zavarodtam ki mit küldött. Azért tanultam ma pár dolgot és nevettem is egy jót :)
2015. márc. 6. 14:30
26/40 anonim válasza:
Az én 83 százalékommal még meggondolom a dolgot :)
Hát ezen jót nevedtem :D :D :D
27/40 A kérdező kommentje:
Ő szépen leírta nekem privátban milyen cuccai vannak, azért gondolom már jó sok erősítőt ki is próbált, szóval valamennyire biztos van fogalma a dolgokhoz :)
2015. márc. 6. 14:40
28/40 anonim válasza:
Egyébként először gondolom úgy is kisebb helyeken lépnél fel, pl. kocsmák, bárok... Oda meg teljesen felesleges egy félmillióba fájó fej. Szóval még mindig azt mondom inkább nézzél valami jóféle tranyós fej-ládát, de akár kombó is jó lesz.
29/40 A kérdező kommentje:
#40. Na ebben igazad van, mert arra én is rájöttem, hogy kis klubokba felesleges lenne a csöves fej + 4x12 láda
2015. márc. 6. 14:42
30/40 anonim válasza:
Te írtál 1000 fős koncerteket..
:)
Dark Terror + Framus 212, s van egy jó cuccod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!