Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen erősítőt ajánlotok...

Milyen erősítőt ajánlotok kisebb koncertekhez, próbatermi gyakorláshoz?

Figyelt kérdés

Be szeretnék lépni egy bandába, de a kis 40w peavym már nem lesz elég a többieké melett, szóval vennem kell egy jobbat..

Tudom hogy sok kérdés volt már ezzel kapcsolatban, de én minnél több ember véleményét meg szeretném hallgatni.

Főleg metal zenéhez kellene (pantera,metallica,black sabbath, akela, megadeth stb.), én marshallban gondolkoztam, mivel mégis az volt az első metál erősítő, viszont sok rosszat hallani manapság, hogy az új modellek már nem olyan jók stb.. szóval nem igazán tudom melyik márka, melyik modell lenne a legideálisabb

Bármilyen variációk jöhetnek, kombó, fej+láda, csöves, tranzisztoros stb. az ár úgy 500 euró körül (150 000Ft), mondhattok olyat is amit már csak használtan lehet kapni, mert lehet pont ráakadnék vhol, de a legreálisabb még talán az üzleti...

A gitárom EMG-s ibanez.

2015. febr. 13. 19:18
 1/3 anonim válasza:
2015. márc. 16. 22:23
 2/3 A kérdező kommentje:
ezzel van tapasztalatod? Ahogy így utána néztem, mindenhol azt írják h ebben az árkategóriában van sokkal jobb is
2015. márc. 21. 22:22
 3/3 A kérdező kommentje:
meg aztán az új marshallokról nem hallani sok jót
2015. márc. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!