Akusztikus vagy Klasszikus gitár éri meg?
Tudnátok nekem okokat mondani hogy én nekem az ízlésemre milyen gitár való?
Főleg inkább ilyen szomorú balladákat szeretnék játszani,de néha egy kis hard rockot is mellé.Ne mondjátok hogy akkor szerintetek elektromost vegyek mert teljesen kezdő vagyok.És megszeretnék tanulni.Az ár is nagyon fontos lenne! Tudnátok be linkelni valami olcsó Gitárt amilyenre gondoltok,ahol ingyenes a kiszállítás?
Előre is köszönöm,és ha megkérhetném akkor a negatív kommentelők mellőzék a választ kérem szépen.
Utána néztem.
A Pasadena profiljának fő elemei az akusztikus gitárok, melyek mindegyikét a neves szlovák gitár gyártó, Martin Klema mester tervezte, gyártásuk is az ő felügyelete mellett ment végbe. A gitárok kialakítása a tradicionális Dreadnought és Jumbo formákat követi. A Pasadena akusztikus gitárok elegáns küllemükkel, átütő hangzásukkal és nagyszerű játszhatóságukkal éppúgy megnyerhetik azon kezdő zenészek szimpátiáját, akik első hangszerük után kutatnak, mint azokét a haladó és tapasztalt zenészekét, akik a Pasadena gitárokban elválaszthatatlan társat keresnek.
Nah,de szerintem elég legyen már ebből a komédiából.
Hehe, egy céges önmarketing szöveg beekopizása lett volna az utánanézés?
És te komolyan elhiszed?
Miért nem azt próbáltad, amit mondtam? Keress rá külföldi gitáros oldalakon, ahol vannak felhasználói vélemények, tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!