Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akusztikus vagy Klasszikus...

Akusztikus vagy Klasszikus gitár éri meg?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem okokat mondani hogy én nekem az ízlésemre milyen gitár való?

Főleg inkább ilyen szomorú balladákat szeretnék játszani,de néha egy kis hard rockot is mellé.Ne mondjátok hogy akkor szerintetek elektromost vegyek mert teljesen kezdő vagyok.És megszeretnék tanulni.Az ár is nagyon fontos lenne! Tudnátok be linkelni valami olcsó Gitárt amilyenre gondoltok,ahol ingyenes a kiszállítás?

Előre is köszönöm,és ha megkérhetném akkor a negatív kommentelők mellőzék a választ kérem szépen.

#gitár #akusztikus #melyik érdemes
2015. jan. 20. 14:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Az iPhone vs Samsung példa abszolút nem idevaló, rossz összehasonlítás.

Minek kérsz tanácsot, ha nem akarod elfogadni?

Csinálj, amit akarsz.

2015. jan. 20. 18:14
 12/24 anonim ***** válasza:
Remélem ezt a fost veszed akkor.
2015. jan. 20. 18:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát ha szerinted egy Samsung Galaxy S4 olcsó, akkor tapsold meg magad...
2015. jan. 20. 18:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Egyébként válaszolva a kérdésedre: gitárnál igen. Egyébként senki nem mondta, hogy dárágább árkategóriában nézz gitárokat, gondolom azért írták mert ebben az árketegben vannak jobbak is, nem gondolod? Egyébként meg úgy írod, mintha a Cort olyan nagy név lenne, pedig Cort pont arról híres, hogy ár-érték arányban az egyik legjobbak. Szóval duplán hülyeséget írtál...
2015. jan. 20. 18:36
 15/24 A kérdező kommentje:

Miért nem jó az a gitár? Azt magyarázzátok már meg nekem..

Telefon az enm gitár? Nem mondod,de azért nem úgy gondoltam az össze hasonlítást hanem márka szerint és ár szerint.... Köszönöm azoknak akik normális választ küldtek,és nekik köszönhetően az akusztikus gitárnál döntök.

2015. jan. 20. 18:43
 16/24 anonim ***** válasza:

"Telefon az enm gitár? Nem mondod,de azért nem úgy gondoltam az össze hasonlítást hanem márka szerint és ár szerint.... "

Nem azért, de te full gyökér vagy?

2015. jan. 20. 18:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Jó,haggyuk mert már térünk el a témától.Egyre provokatíbb válaszok érkeznek.Én részemről ennyi.Köszönöm a "segítő" válaszokat!Viszlát
2015. jan. 20. 18:55
 18/24 anonim ***** válasza:
Dobálózol, hogy azért mondjuk arra a gitárra hogy nem jó, mert olcsó... erre felhozol egy példát, hogy Samsung Galaxy S4 vagy iPhone5... a 2 telefon közül mindkettő csúcskategóriás, arról nem is beszélve, hogy e 2 telefon között az ízlés dönt csak... és hozzáteszed, hogy SZERINTED az S4 jobb... Szóval mi köze is van ennek ahhoz, hogy szerintük mást gitárt kéne választani? Mellesleg elmagyaráztam, hogy senki nem mondta, hogy 100eurót költs gitárra... nem értem hogy mi a f* sznak vetted támadásnak...
2015. jan. 20. 18:57
 19/24 anonim ***** válasza:

Tudod, hogyan készül egy gitár? Tudod, miért lesz olcsóbb vagy drágább?

Láthatólag fogalmad sincs róla.

Akkor minek próbálsz ezzel a témával kapcsolatban elhibázott hasonlatokat erőltetni és vitázni olyanokkal, akik nagy valószínűséggel jóval többet tudnak erről?

Nézz esetleg utána, mennyire ismert név a világban ez a Pasadena és mennyi pozitív felhasználói véleményt találsz róla, majd tedd meg ugyanezt az általam javasoltakkal és hasonlítsd össze.

2015. jan. 20. 18:57
 20/24 anonim ***** válasza:
És még te vagy megsértődve... istenem... :D
2015. jan. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!