Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek hogy szól egy...

Szerintetek hogy szól egy basszus, egy elektromos és egy akusztikus gitár dobbal és szaxofonnal jazz-funky-blues stilusban?

Figyelt kérdés
14évesek vagyunk zenei ismereteink vannak amugy én vagyok a basszusgitáros, egy éve kezdtem a bassgitárt viszont 9éve csellózom.:P

2015. jan. 6. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszerveztek még egy kongadobost + még pár fúvóst és valahogy így :)

https://www.youtube.com/watch?v=YA4P1A3jtu0

Keress rá a The Seatbelts nevű csapatra. Ebben a jazzes-funkys stílusban tolják, de baromi jól. Csak ajánlani tudom őket :)

2015. jan. 6. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges ilyeneket kérdezni, próbáljátok ki és megtudjátok. Nem baj az ha kisérletezgettek és nem szokványos felállásokat is kipróbáltok... legalább annyival is egyedibbek lesztek.
2015. jan. 7. 06:39
 3/3 anonim ***** válasza:

xD nálunk is ugyan ez a felállás xDD csak a mi akusztikusunk nincs mindig jelen xD, de amúgy írtó jó... bár egy énekes nekünk sem ártana.

-Tony-

-Szaxofon-

2015. febr. 23. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!