Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akusztikus dob és elektromos...

Akusztikus dob és elektromos dob váltogatása?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy elektromos dobot gyakorlásra mivel panelban lakom és oda hangos az akusztikus (2 éve dobolok ,van egy akusztikus dobszettem a próbatermünkben de sajnos hetente csak egyszer tudok rajta játszani :/).A kérdésem az lenne ,hogy mennyire nagy gond az elektromos és az akusztikus dob váltogatása (hétköznap elektromos dob hétvégén pedig akusztikus) ? és ha gyakorlok elektromos dobon akkor azt az akusztikus dobon is fogom tudni (tehát gondolok itt olyanra ,hogy elektromos dobon már fog menni nagyon jól a dobolás de akusztikuson nem tudnám azt eljátszani mivel nem azon gyakoroltam :D ) ? elöre is elnézést kérek a hülye megfogalmazásért és helyesírási hibákért :)

#elektromos #és akusztikus dob
2014. okt. 19. 01:05
 1/3 A kérdező kommentje:
[link] ezt a dobszettet néztem ki ,ha valakinek van vele tapasztalata vagy hallott róla valamit az légyszi még véleményezze a dobszettet :)
2014. okt. 19. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Megvetted azóta? Ha igen, mi a véleményed erről a szettről?
2015. jan. 27. 14:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó de csak gyakorlásra.De gyakorlásra kiváló
2016. ápr. 28. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!