Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akusztikus vagy Klasszikus...

Akusztikus vagy Klasszikus gitár éri meg?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem okokat mondani hogy én nekem az ízlésemre milyen gitár való?

Főleg inkább ilyen szomorú balladákat szeretnék játszani,de néha egy kis hard rockot is mellé.Ne mondjátok hogy akkor szerintetek elektromost vegyek mert teljesen kezdő vagyok.És megszeretnék tanulni.Az ár is nagyon fontos lenne! Tudnátok be linkelni valami olcsó Gitárt amilyenre gondoltok,ahol ingyenes a kiszállítás?

Előre is köszönöm,és ha megkérhetném akkor a negatív kommentelők mellőzék a választ kérem szépen.

#gitár #akusztikus #melyik érdemes
2015. jan. 20. 14:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
73%
A klasszikus is akusztikus. És az egy begyöpösödött posztkommunista ostobaság, hogy nem lehet elektromos gitáron elkezdeni gitározni tanulni. És a "Gitár" kis betűvel írandó. Amúgy pedig fémhúrosat, ha nem csak klasszikus darabokat akarsz játszani. És ez nem egy olyan hely, ahol csak úgy megúszhatod a negatív válaszokat, aki kérdez, választ kap a valóságnak megfelelően, és kész.
2015. jan. 20. 14:59
 2/24 A kérdező kommentje:
Vágom,de még mindig nem kaptam kérdésemre megfelelő választ ami segített volna..
2015. jan. 20. 15:30
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne vegyél klasszikust.

Egy fémhúros akusztikust ajánlanék, Cort AD810 vagy Fender CD-60.

Keress rá az árgépen, hol lehet kapni olyan feltételekkel, ami neked jó lehet.

2015. jan. 20. 15:37
 4/24 A kérdező kommentje:
Kedves Aktív Gitár köszönöm a válaszod! Bár megtudnád nekem indokolni hogy miért nem érdemes klaszikust vásárolni?
2015. jan. 20. 16:07
 5/24 anonim ***** válasza:

A szomorú balladákról nekem a country-folk-blues jellegű dalok jutnak eszembe, amit egyértelműen fémhúrossal szoktak játszani.

A rockosabb dalokhoz szintén inkább az illik.

Klasszikust szerintem leginkább valóban klasszikus zenéhez, flamencohoz, jazzhez érdemes használni.

2015. jan. 20. 16:21
 6/24 anonim ***** válasza:
"És az egy begyöpösödött posztkommunista ostobaság, hogy nem lehet elektromos gitáron elkezdeni gitározni tanulni." Ez teljesen igaz. Én is elektromoson kezdtem. Mindenki azt mondja, hogy a fém húr megvágja az ujjad. Hát nekem 5 év gitározás alatt sosem történt ilyen... pedig mindig is 9-42-es húrokat használtam... Egyébként meg próbáld ki. Én személyszerint jobban szeretem a nylon húr túlvilági hangját, és sok mindent klasszikussal játszom.
2015. jan. 20. 16:37
 7/24 A kérdező kommentje:
Értem.Én ennél a gitárnál döntöttem mert pontosan jó ár+tetszik a festése.Szerintek milyen választás? [link]
2015. jan. 20. 16:47
 8/24 anonim ***** válasza:
61%
Jól van, készülj fel, hogy ugyanennyit rá kell költened, hogy a hangok a helyükön legyenek.
2015. jan. 20. 16:50
 9/24 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban járnál azzal, amit ajánlottam.
2015. jan. 20. 16:54
 10/24 A kérdező kommentje:

Nem értem mi lehet a probléma ezzel a gitárral,ami olcsó az szar? PL: Iphone 5 vs Samsung Galaxy 4.Iphone drágább de én nem tartom nagynak.Feletébb inkább a Samsung-ot szeretem.Ocsóbb is és praktikusabb is.Tehát nem hinném hogy probléma van ezzel a gitárral. https://www.youtube.com/watch?v=gj7OOQlUmiw

Egyébként nem nagyon szeretnék venni Cortot se Fendert mert 100€ nem fogok értük adni.

2015. jan. 20. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!