Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudtok nekem normális kottát...

Tudtok nekem normális kottát varázsolni MIDI-ből? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én készítettem a fájlt FL Studioval, meg is akarom tanulni zongorán a történetet, de kottáról jobban menne.

A zene a Metro 2033 fő témazenéje. A Google nem segített.

Privátban tudom csak küldeni a letöltési linket...

2014. nov. 16. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Normális kottát nem könnyű, mert egyik program sem választja neked automatikusan szét a bal- és jobbkezet. Eggyébként rengeteg program tudja, Cubase, Finale, stb. Én szívesen megcsinálnám neked, de Cubase-t használok, és az (nem véletlenül) csak nyomtatni tudja a kottát, képbe kirakni nem.
2014. nov. 17. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:

De ez egyébként megint csak lustaság. Kattintással akarod megoldani???????

Fogod bemásolod a midit, kinyomtatsz 30 oldal kottát, szétdarabolod, ráragasztod egy papírlapra ami neked kell, újrafénymásolod, és kész! Időigényes oké. De a zene nem pont erről szól? A másik, kinyomtatod, fogsz egy füzetet, és bemásolod a hangjegyeket! Nem hiszem hogy az ember ennyire tehetetlen. Nem csak kottát olvasni, hanem kottát írni is megtanultunk!

2014. nov. 17. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!