Hogyan tudnék ilyen lábakból ilyet varázsolni? (normális válaszokat kérek)
Már utálom a lábaim..és nem merek felvenni rövidnadrágot :( mit tegyek?de szerintem fogynom is kell!!!!
Hát ne haragudj, de kismillió ilyen lábú ember rohangál az utcán, szóval nyugodtan felveheted a rövid nadrágot, vagy egy szoknyát.
Ezt amit akarnál kb fél év diétával tudnád elérni.
Diéta: Nem eszel lisztet, rántást, kenyeret, tésztát, sült krumplit, és tejtermékeket.
Egyél köretnek rizst, párolt zöldséget, és sok salátát. Ha mindenképp kell a kenyér, akkor max napi 2 vékony szeletet, sok felvágottal.
Husokat, halat is ehetsz, de nem kéne rántottat, hanem csak párolni, flekken sütni, és nem olajba beledobni.
A futástól marhára nem fog ennyit fogyni,mivel ahhoz,hogy ilyen vékony lábai legyenek,50 kilónak kéne lennie.
Inkább fogadd el magad és öltözz az alkatodnak megfelelően.
Én ezt már nem értem....
Adott egy normális, emberi kinézetű, teljesen nőies (a lába is !)lány, de ő elégedetlen. Egy szemmel láthatóan táplálkozási zavarokkal küzdő, betegesen sovány, pocsék kinézetű, ropi lábú nőre szeretne hasonlítani. Mi a bánatért?
Hogy a kérdésre is válaszoljak: a képen látható nőhöz kb. fél év masszív éhezéssel tudsz hasonlóvá válni. Az anorexia jó megoldás. Futni, sportolni véletlenül se kezdj, mert akor izmos lesz a lábad (is). A képen látható nő lába nem izmos, hanem csont és bőr.
varázsolni?
sajna elfelejtettema varázs igét
amugy fuss nagyon lassan minden nap v 2naponta(de tényleg épphogy futás legyen)mert alassu futás fogyaszt kb 30percet minimum
aztán kajánál annyi h kerüld azsirosabb, szénhidrát dus kajákat és a édességet
nem kells emmi drasztikus, ha kicsit kevesebbet és válogatottabban eszel mint most plusz a futás, akkor hamar menni fog
és szebb lábad lesz mint annak agebének a képen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!