Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék ilyen lábakból...

Hogyan tudnék ilyen lábakból ilyet varázsolni? (normális válaszokat kérek)

Figyelt kérdés

Már utálom a lábaim..és nem merek felvenni rövidnadrágot :( mit tegyek?de szerintem fogynom is kell!!!!

[link]

[link]

2010. jún. 12. 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Qurva jó lábaid vannak!!!! Hidd el!!
2010. jún. 12. 08:03
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

Hát ne haragudj, de kismillió ilyen lábú ember rohangál az utcán, szóval nyugodtan felveheted a rövid nadrágot, vagy egy szoknyát.

Ezt amit akarnál kb fél év diétával tudnád elérni.

Diéta: Nem eszel lisztet, rántást, kenyeret, tésztát, sült krumplit, és tejtermékeket.

Egyél köretnek rizst, párolt zöldséget, és sok salátát. Ha mindenképp kell a kenyér, akkor max napi 2 vékony szeletet, sok felvágottal.

Husokat, halat is ehetsz, de nem kéne rántottat, hanem csak párolni, flekken sütni, és nem olajba beledobni.

2010. jún. 12. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:
a lóf.szt kell diétázni, járj el futni, nem egyszerűbb?
2010. jún. 12. 08:08
 4/10 anonim válasza:

A futástól marhára nem fog ennyit fogyni,mivel ahhoz,hogy ilyen vékony lábai legyenek,50 kilónak kéne lennie.

Inkább fogadd el magad és öltözz az alkatodnak megfelelően.

2010. jún. 12. 08:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Én ezt már nem értem....

Adott egy normális, emberi kinézetű, teljesen nőies (a lába is !)lány, de ő elégedetlen. Egy szemmel láthatóan táplálkozási zavarokkal küzdő, betegesen sovány, pocsék kinézetű, ropi lábú nőre szeretne hasonlítani. Mi a bánatért?

Hogy a kérdésre is válaszoljak: a képen látható nőhöz kb. fél év masszív éhezéssel tudsz hasonlóvá válni. Az anorexia jó megoldás. Futni, sportolni véletlenül se kezdj, mert akor izmos lesz a lábad (is). A képen látható nő lába nem izmos, hanem csont és bőr.

2010. jún. 12. 08:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia, a lábad nem vastag talán kicsit probálj egészségesebben enni és akkor picit fogsz belőle. Amúgy ne szeretnél lefogyni, főleg ne ilyen vékonyra! ez undorató!!!
2010. jún. 12. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:

te lábad: 8/10

ropi láb: 1/10

2010. jún. 12. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:
az a csaj csont és bőr.te meg nem vagy csont és bőr. ha olyan lábat akarsz akkor nagyon szigorú diétát/koplalást kéne csinálnod... de szerintem ne akarj olyan lábakat. egyáltalán nem szépek.
2010. jún. 12. 14:01
 9/10 anonim válasza:
szerintem tökéletesek a lábaid.ne akarj te is az anorexiás csont és bőr sztárokra hasonlítani...te igazi nő vagy,ő nem.
2010. jún. 12. 14:33
 10/10 anonim ***** válasza:

varázsolni?

sajna elfelejtettema varázs igét

amugy fuss nagyon lassan minden nap v 2naponta(de tényleg épphogy futás legyen)mert alassu futás fogyaszt kb 30percet minimum

aztán kajánál annyi h kerüld azsirosabb, szénhidrát dus kajákat és a édességet

nem kells emmi drasztikus, ha kicsit kevesebbet és válogatottabban eszel mint most plusz a futás, akkor hamar menni fog

és szebb lábad lesz mint annak agebének a képen!

2010. jún. 13. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!