Ez normális? (Nem viccből írom, normális, hasznos válaszokat várok. )
15 éves vagyok.(lány)
1 év alatt(aka tavaly július 17 óta) fogytam 27kg-mot.
ezen a nyár elején is 27 volt a minusz.. úgy voltam vele még egy tízes és hello 60kg!
Láttam ahogy egyre csinoabb vagyok..és elkezdtem zabálni..zabálni.. régebben 6után soha nem ettem..de július vége felé..(2011) nem törődtem vele..híztam 2kg..aztán megint futottam..úgy ettem ahogy előtte..70kg voltam..de.. tavaly szeptemberben voltam a -10kg-nál.. felszabadult..örömmel telivoltam.. és most.. minden napom azzal megy el,hogy jézusom mennyit ettem? hízott a hasam..hashajtókat beszedni..erőm nem marad..futás?bíró ica? á..fáradt vagyok.. de minden egyes nyáriszünet nap így telt el..
ELEGEM VAN! 2napig nem ettem csak activiát meg teát aztán ma ettem mint egy ló(legalábbis véleményem szerint) nem mozdultam ki egy hete..mert undorítónak érzem magam..elegem van maamból.. enm jön össze semmi.. félek..új iskola..új emebrek.. és én egy kövér disznó..hogy lesz így barátom??? és ha nem ennék semmit? tutifogynék..de akkor vissza is jönne.. nem akaarom..hashajtó..be...
Ma azthiszem hashajtótúladagolásban voltam..mert azthittem megszülök kb.. ezsejó..1 éve nem tudok saját akaratomtól üríteni magamon.. (ha igen..hello aranyér..15ÉVESEN?!!!)(zöldteakapszula..elbaszott de nagyon bennem valamit..)
Elegem van.. nincs oylan nap,hoyg ne ezkörül forogna a föld,hogy mit emnnyit milyenkövérvagyok mticisnáljak megakarokhalni stb.
ELEGEM VAN! mit tehetnék ezellen?segítséég...
Szia!
Étkezz egészségesen, és ha mást nem is, de legalább fél órát sportolj. Elhiszem, hogy nehéz. Nekem szerencsére nincsenek ilyen problémáim. Esetleg elmehetnél egy dietetikushoz aki segítene, hogy milyen ételeket fogyassz ahhoz, hogy leadj annyit amennyi szükséges, és akkor jobban éreznéd magad.
Nem írok kioktatást, hogy 15 évesen nem kéne, mert látszik a szövegeden, hogy értelmes lány vagy, és te is tudod, de inkább diétázz, mint koplalj. Oké, leadsz vele x kilót, de aztán a duplája jön vissza.
Kitartás!
19L
Szia!
ez egyáltalán nem normális
nem tudom hogy hány kilo voltál 14 évesen de ennyit fogyni ilyen fiatalon elég sok
teljesen ki van a szervezeted ettől az eszek, nem eszek utána hashajtó, ebből komoly baj lesz, el is hiszem hogy nem tudsz magadtól elmenni wc-re
ne koplalj nincs értelme, alakísd ki az étrended
suliba vigyél szendvicset-teljes kiőrlésű kenyér 2 szelet, rá mehet sovány sajtkrém vagy margarin+pulyka/csirke felvágott, főtt tojás, sovány szeletelt sajt és zöldség
tízóraira nyugodtan ehetsz gyümölcsöket, müzliszeletet(van ilyen piros gyümölcsös cukormentesbe az nagyon finom), joghurtokat
ebdére ha menzás vagy akkor menzai koszt (az amúgy se valami nagy adag) vagy amiket otthon csinál anyukád abból egyél egy normál adagot, most fogsz fejlődni, ugye nem akarod most elvágni magad egy életre, még tudsz változtatni rajta!
uzsonnára megint joghurtok, gyümölcsök-joghurt+szilva kombinációja+1-2 ek zabkorpa/pehely jó lenne, mivel segíteni a wc gondodon
vacsorára megitn egyél zöldségeket, túrót, halat, tojást, ha maradt az ebédről, gyümölcsök, hús, főzelékek, meleg levesek-ezek is segítenének
ésszerű határok között sporoltj
igyál sok vizet az is segít, sőt igyál reggelire néha tejesekávét, nekem az szokott segíteni, koffeintől jobb lesz az anyagcserém, meg a zöld tea ami hatásos lehet egy kis almaecettel
sok sikert, még nem késő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!