Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most híztam vagy ez tényleg...

Most híztam vagy ez tényleg így van (lécci normális válaszokat, sürgősen! )?

Figyelt kérdés

15 leszek nemsokára 172 cm vagyok és eddig akárhányszor ráálltam a mérlegre 54.5-55-öt mutatott maximum.Most mióta eljöttem nyári szünetre ugyanannyit eszem,mint eddig ettem,sőt szerintem kevesebbet is és többnyire egészséges ételeket.Ma például eddig ezt ettem:

50 gramm Vitalis műzli,egy db alma,kát kis merőkanálnyi karfiolleves egy kis szelet barnakenyérrel és kis,sütis tálon egy tányérnyi túrós tészta.Folyadékot max 1-2 pohárral ittam,most mégis 56.5 mutata és ez a mérleg tuti pontos!Ruha meg csak rövidgatya,egy bő póló volt rajtam...És reggel óta nem voltam wcn.De ezek szerintem lényegtelenek.Amikor anyukámnak elpanaszoltam akkor azt mondta mosolyogva,hogy:Ne aggódj,mert nyáron a szervezet elraktározza a vizet,ezért mutat többet a mérleg."Ez mennyire igaz?Vagy most híztam?És ez hogyan lehetséges?És NEM vagyok kíváncsi oylan válaszokra,hogy mennyek el egy orvoshoz a kezdődő anorexiámmal,mert nem vagyok anorexiás,szerintem egy ilyen magas lányhoz az 55 kg a pont ideális...

2011. jún. 22. 13:28
 1/4 bix ***** válasza:

istenem... a szervezet tényleg raktároz vizet, nyáron akár többet is. a hormonális szinted is befolyásolhatja hogy mennyit...

és tegnap is meg volt mondva hogy fölösleges naponta többször mérni magad... fölösleges egy héten többször mérni magad. reggel óta nem voltál wc-n? reggeli előtt wc után mérd magad...

2011. jún. 22. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm,de már teljesen ki vagyok attól,hogy folyamatosan megy föl...:/komolyan mondom,ameddig a régi mérlegen voltam 53.5 addig tök boldog voltam,most meg megkaptuk ezt és kiderült,hogy a másik két kilót tévedett,mert ez valami szuperpontos mérleg ami bmit is számol,meg tetstzsírszázalékot meg napi kalóriaszükségletet...
2011. jún. 22. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
uncsiii............
2011. jún. 22. 14:42
 4/4 bix ***** válasza:

és ezek a mérlegeknek halvány fingjuk nincs arról hogy te mennyi izommal rendelkezel, és az az 55 kiló az milyen elosztásban zsír és mennyi izom. én ráállnék és sikítva menekülne hogy fogynom kéne, pedig nem nagyon van honnan.

ennyit a szuperpontos mérlegedről... energiaigényt is számolhat... jah persze. mert ha van rajtad 5 kiló izom annak kell energia, ha van rajtad 5 kiló zsír annak meg nem. de ez a szuper gép egyből tzs %-ot is tud... (megsúgom még ha rá is van írva hogy tud akkor se tud)

2011. jún. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!