Az normális hogy 14 évesen Reggaet, Rockot, Rock an rollt, Bluest hallgatok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt Ladánybene 27,
P. Mobil, Dinamit, (régi) Gun's an roses
Rolling Stones
Ripoff Raskolnikov-ra
Van még ilyen gyerek aki ilyet hallgat és nem elromlott mosógépet?
2014. nov. 1. 23:09
1/7 anonim válasza:
Igen, normális. Miért ne lenne az?
2/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Sőtt az a jó, ha az ember nem ragad le egyetlen stílusnál, hanem minél szélesebb zenei műveltségre tesz szert. A jó zenét amúgy sem a stílus határozza meg. Ugyanúgy imádom a Panterát, mint Bob Dylan, vagy Alice Coltraine zenéjét. És 14 évesen hatalmas Doors és Rolling Stones fan voltam. Pár év múlva majd rájössz, hogy neked már akkor is volt ízlésed, míg a kortársaid a Viván és MTV-n futtatott szarokat hallgatta, amikre 2-3 év múlva valószínűleg már senki sem fog emlékezni. :)
3/7 anonim válasza:
Én 13 fiú vagyok. Metal/rock/punk/blues-t hallgatok. Nem baj az a jó.
Én Alvin ésa Mókusok, MetallicA, Hobo, Pantera, Moby Dick... meg még sokat. És az a jó hogy ilyet hallgatsz nem pedig a sok sz*rt. \„/
4/7 anonim válasza:
Nem, beteges b#zdmeg, kezeltesd magad.
5/7 anonim válasza:
az baj hogy felmerül benned hogy ez baj----------> vagy kevés az önbizalmad, vagy álságos vagy és pózőr
6/7 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna kíváncsi hogy van-e még ilyen ill. kinek tetszik még. Olvasd végig máskor! köszönöm.
2014. nov. 10. 16:44
7/7 anonim válasza:
ez nem korfüggő
én is metalt hallgattam már ekkora koromban, nincs ebben semmi különös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!