Milyen gitárt vegyek?
kb 80 100ezer ft szeretnék rászánni! (Úgy tudom hogy ebből az összegből már elég jó gitárt lehet venni!)
ezekbe a márkákban gondolkozok!
1.LTD
2.Jackson
3.BC Rich
4.epiphone
5.Ibanez
Legvésőbb esetbe Cort! Tudnátok ajánlani valami gitárt? Metálos hangzást szeretnék és csak otthoni használatra ugyanis nem tervezek zenekarozni! És még egy erősítőt ha mondanátok akkor azt is megköszönném! Erősítőkbe ebben gondolkozok!
1.Line 6 Spider IV 30
Vagy egy peavey!
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: Nem rég kezdtem el gitározni (kb 4 hónapja) és "csak" egy harley benton stratocaster gitárom van! (Abban tényleg igazad van hogy nem írtam oda hogy kezdő vagyok-e vagy sem ugyanis elfelejtettem!)
A Gyengébbek kedvéért még egyszer leírom hogy csak otthoni használatra szeretném ugyanis nem tervezek zenekarozni!
Azért egy jó hangszedő se árt. :)
80-100e Ft-ból viszont valóban lehet egy teljesen használható gitárt kapni a kérdező számára, főleg használtan.
A legtöbb profi gitáros nem olyan hangszeren tanult eleinte, amin 50e Ft volt csak a híd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!