Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek?

Milyen gitárt vegyek?

Figyelt kérdés

kb 80 100ezer ft szeretnék rászánni! (Úgy tudom hogy ebből az összegből már elég jó gitárt lehet venni!)

ezekbe a márkákban gondolkozok!

1.LTD

2.Jackson

3.BC Rich

4.epiphone

5.Ibanez

Legvésőbb esetbe Cort! Tudnátok ajánlani valami gitárt? Metálos hangzást szeretnék és csak otthoni használatra ugyanis nem tervezek zenekarozni! És még egy erősítőt ha mondanátok akkor azt is megköszönném! Erősítőkbe ebben gondolkozok!

1.Line 6 Spider IV 30

Vagy egy peavey!

2014. szept. 27. 09:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó: Nem rég kezdtem el gitározni (kb 4 hónapja) és "csak" egy harley benton stratocaster gitárom van! (Abban tényleg igazad van hogy nem írtam oda hogy kezdő vagyok-e vagy sem ugyanis elfelejtettem!)

A Gyengébbek kedvéért még egyszer leírom hogy csak otthoni használatra szeretném ugyanis nem tervezek zenekarozni!

2014. szept. 28. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Tök mindegy igazából, kézben a sound... Gitárnak csak 4 dolga van: szóljon normálisan, tartsa a hangolást, és lehessen beállítani normálisan (nyakat, húrmagasságot, stb...), legyen megbízható... (azért megsúgom, ilyen gityókat kb. 100 ezres kategben lehet találni, -20k-ért meg még nem kapsz annyira rosszakat...) többi már csak az embertől függ, hogy ki mit hoz ki belőle...
2014. szept. 28. 11:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Azért egy jó hangszedő se árt. :)

80-100e Ft-ból viszont valóban lehet egy teljesen használható gitárt kapni a kérdező számára, főleg használtan.

A legtöbb profi gitáros nem olyan hangszeren tanult eleinte, amin 50e Ft volt csak a híd. :)

2014. szept. 28. 14:39
 14/15 anonim ***** válasza:
A "szóljon normálisan" alatt a hangszedőt IS értettem:)
2014. szept. 28. 15:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Báááár ilyen árkategben saját gyártású hangszedőt szoktak használni, azok meg azért valljuk be nem mindig szólnak jól... de mindegy, a lényeg hogy 80k-ért simán lehet jót kapni.
2014. szept. 28. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!