Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt +...

Milyen elektromos gitárt + erősítőt vegyek?

Figyelt kérdés

Meg szeretnék tanulni elektromos gitáron játszani, három évig játszottam akusztikus gitáron de azt kb. 1 éve abbahagytam. Rockot, Metált, és Bluest szeretnék játszani.

max. 60000-70000 forintra kéne kijönnöm gitár + erősitőre.

2014. aug. 22. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ennyiből vennék egy fasza gitárt, és számítógéppel használnám valamilyen gitáros programmal (GuitarRig, Amplitube, stb.) amíg össze nem jön a pénz egy normális erősítőre. Nem tudom, milyen jellegű gitárt szeretnél, de ennyiből kijön használtan egy Ibanez/Cort superstrat, normálisabb Epi vagy Vintage Les Paul/SG, vagy akár valamelyik drágább modell Squier Strat vagy Tele.
2014. aug. 22. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
vegyél egy BC rich-t vagy egy DEAN-T vagy esetleg egy JACKSON-t nem azért ajánlottam mert nagy metál gitárok hanem mert ezeken van normális tremoló ebben az árkategóriában, és én is inkább a gépes kombót ajánlom mint az első válaszoló. Néz körül a hangszerdiszkont.hu ott jó cuccok szoktak lenni ha esetleg nem ismernég ezt a hejet.
2014. aug. 28. 22:39
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Én erre a gitárra gondoltam, ez jó lenne?

2014. aug. 30. 12:59
 4/5 A kérdező kommentje:
De ez is tetszik: [link]
2014. aug. 30. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő állat gitár csak az a kérdés mit szeretnél játszani, mert a metált akkor BC rich-et ajánlom inkább.
2014. nov. 23. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!