Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha egy ÚJ gitárt szeretnék...

Ha egy ÚJ gitárt szeretnék eladni, akkor milyen árban kínáljam?

Figyelt kérdés

Van egy elektromos gitárom, ami csak meg lett véve, de sose használtam, mert nem volt rá időm. Most el szeretném adni, mert egy hangszeren játszon valaki és ne a sarokban álljon szegény. Az új árán kínálom, számos "ajádnékkal", mégsem kell senkinek. Ezek az ajándékok: 15 ezer Forint értékű gitártok, pengetők, capo, heveder. Ha ezeket mind még megveszi valaki aki gitározni akar vagy új gitárt szeretne, akkor rögtön +20 ezret kellene költenie. Nem érdeklődik senki, ennyire nincs pénzük az embereknek, vagy leljebb kellene adnom az árból?

Egyébként erősítőt is adok, az +30 ezer mert természetesen az is vadonatúj!

2014. aug. 20. 12:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Talan azert nem kell senkinek az uj aran, mert boltban is annyi, csak garanciaval.
2014. aug. 20. 12:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de ha boltba veszi akkor a többi dolog ami kell(het) hozzá, + pénz, én meg ingyen adom. Ha ezeket kivonod az árból, akkor a gitár maga rögtön csak 45 ezer Ft...
2014. aug. 20. 12:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Milyen gitárról van szó?
2014. aug. 20. 14:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Ibanez.
2014. aug. 20. 14:59
 5/15 anonim ***** válasza:

Onnantól kezdve, hogy kihoztad a boltból, már használt hangszerről beszélünk, és máris az új ára 60-70%-át éri csak.

Ehhez mérten árazd be, ha el akarod adni.

Pengető meg capo meg heveder pedig nem nagyon érdekel senkit, ha egyszer drága a hangszer.

2014. aug. 20. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Az 5. jól mondja, ahogy kihozod a bolból, már 20%-ot buksz rajta. Főleg ha ez az olcsó, kezdő kategória, egy márkás, drága hangszernél valamivel jobb a helyzet talán.

Az ilyen viszonylag lényegtelen "ajándékokról" meg mindenki tudja, hogy a boltban is csak utánadobják az embernek és ráadásul általában a legolcsóbb cuccok.

2014. aug. 20. 15:35
 7/15 A kérdező kommentje:
Ha a 60%-át veszem, akkor is még "elég sok" az ára. De leljebb nem fogom vinni mert a tok is jár mellé, nem tudnék mit kezdeni egy üres tokkal, de annak az árát meg nyilván nem vonom le ha arra is költöttem. Na mindegy, köszi a tanácsot, átgondolom!
2014. aug. 20. 15:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Ez nem kezdő kategória, nem az a 20-30 ezres árú. Ez inkább középhaladó/haladó.
2014. aug. 20. 15:39
 9/15 anonim ***** válasza:

Sajnos rosszul tudod. Az még nagyon a kezdő kategória...

A tok árának ugyanúgy a csökkentett értéke számítható be.

2014. aug. 20. 16:51
 10/15 anonim ***** válasza:

Bocsánat, rosszul értettem, lehet, hogy nem kezdő kategória. De mondjuk nem írtad meg, milyen. A komolyabb gitárok olyan 120-150e Ft-nál kezdődnek.

Egyébként meg teljesen mindegy, te vagy én mit gondolunk róla, az értékét úgyis a piac dönti el. Ha nem veszik meg annyiért, amennyiért adnád, akkor drága.

2014. aug. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!