Iron Maiden jegyet koncert előtt mennyiért tudnék eladni?
Szerintetek a június 3.ai Papp Laci arénában tartandó Iron Maiden koncertre sima állójegy(ek)et kb mennyibe tudnék eladni ha pl koncert napján kimegyek az aréna elé mert szoktam látni ilyen embereket. És ha ez lehet akkor szerintetek kb mennyivel előtte menjek ki? Vagy esetleg tudok mondani aprodon(oke olx) meg jofogason kívül olyan oldalt ahol esélyes hogy elkel? Nekem most kell mindenképp a pénz és félek h egy értékes jegy a nyakamon marad. :/
Köszönöm szépen!! :) \m/
Szerintem keress olyan forumokat, ahol rockzenével foglalkoznak, vagy kifejezetten Maidenes forumokat és ott ajánld fel. Árat nem mondok, de nyilván valamennyit buksz majd rajta.
Előfordulhat bárkivel, hogy nem tud elmenni, ugy hogy szerintem ez nem bűncselekmény.
Sajnálom, pedig biztos jó buli lesz.
forumok:
A koncert napján necces, kérdés hányan fogják árulni akkor éppen.
Írj egy privát üzit, hogy mennyiért adod, lehet én is megvenném és hogy ez jegyirodai jegy vagy e-ticket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!