Milyen gitárt vegyek?
kb 80 100ezer ft szeretnék rászánni! (Úgy tudom hogy ebből az összegből már elég jó gitárt lehet venni!)
ezekbe a márkákban gondolkozok!
1.LTD
2.Jackson
3.BC Rich
4.epiphone
5.Ibanez
Legvésőbb esetbe Cort! Tudnátok ajánlani valami gitárt? Metálos hangzást szeretnék és csak otthoni használatra ugyanis nem tervezek zenekarozni! És még egy erősítőt ha mondanátok akkor azt is megköszönném! Erősítőkbe ebben gondolkozok!
1.Line 6 Spider IV 30
Vagy egy peavey!
"Úgy tudom hogy ebből az összegből már elég jó gitárt lehet venni! "
Off:
Egy jó húrláb 50 000 Ft nál kezdődik.
Szerinted akkor 80 ezerért jó gitárt kapsz?
On
"Egy jó húrláb 50 000 Ft nál kezdődik."
Ez így természetesen nem igaz. Maximum egy jó satus tremolós hídra igaz.
"Ez így természetesen nem igaz. Maximum egy jó satus tremolós hídra igaz."
francot. Konkrétan egy szimpla tune-o-matic hídra gondoltam húrfelfüggesztéssel együtt.
Babicz fch
Van rengeteg jó gitár a Babicz-nál olcsóbb húrlábbal is.
Kicsit bele kéne gondolni, hogy a kérdező milyen lehetőségekkel rendelkeznik, nem nyomni a nagyarcú dumát, mintha mindenkinek csúcskategóriás alakatrészekből készült hangszeren kéne tanulnia.
A kérdező ezt írta, idézem:
"kb 80 100ezer ft szeretnék rászánni! (Úgy tudom hogy ebből az összegből már elég jó gitárt lehet venni!) "
Ezelőtt semmi olyat nem említett, hogy teljesen kezdő, vagy nem is használná igazából kb semmire a hangszert.
Az a kijelentés meg, hogy 80-100 ezer Ft-ból "elég jó" gitárt lehet venni, nevetséges. Ennyiért egy használt gagyi studio-t se vágnak hozzád, ami meg aztán a jótól elég távol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!