Léteznek még rockzenét kedvelő fiatalok?
Figyelt kérdés
Az elsős gimis osztályomban gyakorlatilag csak én hallgatok normális zenét. Néhány csávó ismeri a Maident meg az ACDC-t, de csak felületesen. A többiek mind modern "zajt" hallgatnak. Két végletük van: vagy diszkó vagy hörgős metál. Ez mindenhol így van, vagy csak én kaptam ilyen osztályt?
Kedvenceim: Deep Purple, Pink Floyd, Yes, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, Van Halen, Toto... ilyenek
2014. aug. 20. 11:40
41/42 anonim válasza:
10-es vagyok. A környezetemben nem igazán akad rock kedvelő. Igazából én se csak rockot hallgatok, mert zeneileg mindenevő vagyok. Kedvencek: DFW, NFR, Mudfield, Nomad, Useme, plusz a külföldi nagyobb klasszikusokból is szeretek párat. Emelett szeretem a magyar altert és rapet, mint pl. Vad Fruttik Ricsárdgir, Elefánt, Krúbi, Gege, Denash, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!