Léteznek még rockzenét kedvelő fiatalok?
Az elsős gimis osztályomban gyakorlatilag csak én hallgatok normális zenét. Néhány csávó ismeri a Maident meg az ACDC-t, de csak felületesen. A többiek mind modern "zajt" hallgatnak. Két végletük van: vagy diszkó vagy hörgős metál. Ez mindenhol így van, vagy csak én kaptam ilyen osztályt?
Kedvenceim: Deep Purple, Pink Floyd, Yes, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, Van Halen, Toto... ilyenek
Magyarok közül az EAST a kedvencem, az első két album. Számomra ez a magyar Pink Floyd. A maga módján progresszív és zárkózott zenekar. Kicsit elvont is. Tetszik, hogy a számok között nincs szünet.
Nagy kedvenc még a Pokolgép és az Ómen.
Kiskoromban nagyon sok LGT-t, Ossian-t és Hobo-t hallgattam.
En most leszek elsos a gimnaziumban es en metalt es rockot hallgatok.:) Hatalmas kedvencem az Iron Maiden, Motorhead, Anthrax, Judas Priest, Kreator, Sodom, Testament, Black Sabbath, Sabaton, stb...:)
Es igen, Te kaptal ilyen osztalyt, bar, teny, hogy egyre kevesebb fiatal hallgat rendes zenet.
14/L
Nem mindegyik hörgős metálra mondom, hogy rossz. Szeretem pl. a Panterát vagy a Black Label Society-t.
De vannak tényezők, amik engem taszítanak:
-Nem értem a szöveget. Ez számomra azt sugallja, hogy a szövegnek nincs jelentősége, pedig kéne hogy legyen.
-A Drop D-nek még látom értelmét, de az alatt maximum csak hangzásbeli jelentősége van a lehangolásnak.
-A legtöbb ilyen zenekarban képzetlen zenészek játszanak. Úgy értem, hogy nincsenek pl. híres szólók, jellegzetes motívumok. (Persze van kivétel!)
Én zenész vagyok és néha amikor egy ilyen zúzást hallok, fogom a fejem a tempó miatt. Pontatlan és a stúdió felvétel tele van hibákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!