Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Léteznek még rockzenét kedvelő...

Léteznek még rockzenét kedvelő fiatalok?

Figyelt kérdés

Az elsős gimis osztályomban gyakorlatilag csak én hallgatok normális zenét. Néhány csávó ismeri a Maident meg az ACDC-t, de csak felületesen. A többiek mind modern "zajt" hallgatnak. Két végletük van: vagy diszkó vagy hörgős metál. Ez mindenhol így van, vagy csak én kaptam ilyen osztályt?

Kedvenceim: Deep Purple, Pink Floyd, Yes, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, Van Halen, Toto... ilyenek

2014. aug. 20. 11:40
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%
Persze (17vagyok) ezek a legjobbak nincs jobb a rocknál, a mai fiataloknak nincs se életük se ízlésük, ami a menő/divat az a jó ha az értelmetlen mosógépzene a menő, de szerencse ezek a fostos diszkós diumdisu zenék kb. 1-2 év után el lesznek felejtve, de a Földön mindenki ismeri a Smoke on the watert vagy a Nothing else matters vagy akár a Paranoidot. Tehát ameddig a föld kerek mindig lesznek rockerek.
2014. aug. 20. 15:22
 12/42 anonim ***** válasza:
92%
amúgy azt figyelem, hogy magyar rock együttest nem írtál, pedig van jópár, és szerintem azok még jobbak is mint amiket felsoroltál. (nemigen szeretem a külföldi muzsikákat)
2014. aug. 20. 16:40
 13/42 A kérdező kommentje:

Magyarok közül az EAST a kedvencem, az első két album. Számomra ez a magyar Pink Floyd. A maga módján progresszív és zárkózott zenekar. Kicsit elvont is. Tetszik, hogy a számok között nincs szünet.

Nagy kedvenc még a Pokolgép és az Ómen.

Kiskoromban nagyon sok LGT-t, Ossian-t és Hobo-t hallgattam.

2014. aug. 20. 18:15
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én 16 éves vagyok, és lány, és többnyire rockot és metált (abból is heavyt legtöbbször) hallgatok, imádom az Iron Maident, Rammsteint vagy például az Amaranthe zenekart, oldalakon át sorolhatnám a kedvenc számaimat... nekem is az a problémám, hogy az évfolyamon kb. 3-4 ember van a ca. 75-ből, aki rock zenét hallgat, alig tudok beszélni ezekről valakinek, egyszerűen néha már keresem a társaságot, hiába vannak ott a többiek, nem érzem annyira, hogy oda tartozom...
2014. aug. 20. 23:33
 15/42 anonim válasza:
100%
Én 12 éves vagyok, a rock és a metál az életem.Hallgatok Ozzyt,Metallicát,Children of Bodomot, Kalapácsot, de KISS az az örök kedvenc.
2014. aug. 21. 02:37
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

En most leszek elsos a gimnaziumban es en metalt es rockot hallgatok.:) Hatalmas kedvencem az Iron Maiden, Motorhead, Anthrax, Judas Priest, Kreator, Sodom, Testament, Black Sabbath, Sabaton, stb...:)

Es igen, Te kaptal ilyen osztalyt, bar, teny, hogy egyre kevesebb fiatal hallgat rendes zenet.

14/L

2014. aug. 21. 06:24
 17/42 anonim ***** válasza:
80%
De mi a baj a "hörgős" metállal? :D
2014. aug. 21. 07:06
 18/42 anonim ***** válasza:
92%
van igényes, és változatos hörgős is, mondjuk én sem értem mi vele a gond.
2014. aug. 21. 09:29
 19/42 A kérdező kommentje:

Nem mindegyik hörgős metálra mondom, hogy rossz. Szeretem pl. a Panterát vagy a Black Label Society-t.

De vannak tényezők, amik engem taszítanak:

-Nem értem a szöveget. Ez számomra azt sugallja, hogy a szövegnek nincs jelentősége, pedig kéne hogy legyen.

-A Drop D-nek még látom értelmét, de az alatt maximum csak hangzásbeli jelentősége van a lehangolásnak.

-A legtöbb ilyen zenekarban képzetlen zenészek játszanak. Úgy értem, hogy nincsenek pl. híres szólók, jellegzetes motívumok. (Persze van kivétel!)

Én zenész vagyok és néha amikor egy ilyen zúzást hallok, fogom a fejem a tempó miatt. Pontatlan és a stúdió felvétel tele van hibákkal.

2014. aug. 21. 10:17
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
"Pontatlan és a stúdió felvétel tele van hibákkal." ez a legszebb része a hangszeres zenének.. egyébként a mondanivalódban inkább csak az érződik hogy "hater" vagy ezért nem találsz ismerősöket nem érted meg hogy másoknak nem az kellemes a fülének ami neked..
2014. aug. 21. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!