Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Léteznek még rockzenét kedvelő...

Léteznek még rockzenét kedvelő fiatalok?

Figyelt kérdés

Az elsős gimis osztályomban gyakorlatilag csak én hallgatok normális zenét. Néhány csávó ismeri a Maident meg az ACDC-t, de csak felületesen. A többiek mind modern "zajt" hallgatnak. Két végletük van: vagy diszkó vagy hörgős metál. Ez mindenhol így van, vagy csak én kaptam ilyen osztályt?

Kedvenceim: Deep Purple, Pink Floyd, Yes, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, Van Halen, Toto... ilyenek

2014. aug. 20. 11:40
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
léteznek még az más hogy nem olyat kaptál.. ez szerintem azért attól is függ hogy mit tanulsz van aki fogékonyabb erre arra.. bár megjegyzem hogy ezeket a zenekarokat én magam részesítem előnyben 1-1 számot meghallgatok de nem igazán ismerem őket jól
2014. aug. 20. 11:49
 2/42 anonim ***** válasza:
92%

én szeretem a rockot. 19éves vagyok. mondjuk nekem a metál meg a punk jobban tetszik.

pl Salvus

Lordi

the grenma

alvin és a mókusok

junkies

dream evil

slipknot

system of a down

rózsaszín pitbull

2014. aug. 20. 11:58
 3/42 anonim ***** válasza:
96%

én szeretem a rockot és a metált is, és az osztályban is van 8-10 rockera 40 főből

én inkább új bandákat hallgatok, abból is metált, BFMV, A7X, Asking Alexandria, Slipknot, Escape the Faate, meg mindenféle metalcoret

de rockot, hard rockot is hallgatok, Three Days Grace, Braking Benjamin, Skillet, meg egy csomó banda, csak most hirtelen ezek jutottak eszembe :D

15/f

2014. aug. 20. 13:13
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
ja és inkább én kaptam kivételes osztályt, ahol sokan szeretik a rockzenét, abból a 10 főből 3 lány :D biztos többen szeretik a gyengébb rockzenét, csak az a 10 gyerek tényleg rocker
2014. aug. 20. 13:15
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
nálunk mindenki hallgat "felületesen" rockot, főleg a régieket ismerik a legjobban. és van 4 5 olyan,aki meg mindenféle rockot ismer,szeret.én is odatartozom. 15/f
2014. aug. 20. 13:24
 6/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én minden zenét szívesen meghallgatok, de azt kell hogy mondjam, hogy az általatok eddig felsorolt zenekarok közül egy sem fogott meg. Én az igényes rockzenét szeretem, ami száraz és férfias.

Az a gond a mai fiatalokkal, hogy van egy felületes ismeretük a "régi zenékről", de egy Beatlest nem ismernek. Egyszerűen műveletlenek.

Néha van ilyen, hogy mutatnak nekem egy modern számot, és én jókat röhögök, amikor azt mondom, hogy az ötletet lopták.

Nemrég volt egy "remixe" a Smells Like A Teen Spirit-nek. Szégyen...

Véleményem szerint a mai zenékhez nem kell gondolkodni, mindegyiknek ugyanaz a hangulata és a tempója is. (tuctucról beszélek) Két perc megírni egy ilyen számot.

2014. aug. 20. 13:43
 7/42 anonim ***** válasza:
94%
mitől lesz száraz és férfias egy rock zene? bárhogy próbálom megérteni nem megy.
2014. aug. 20. 14:17
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy ilyen zenei ízléssel rendelkező embert kell találni, és annak a barátai se lesznek túl különbek!

Én nem a hörgős hanem a pörgős metált szeretem!:)

Metallica, Iron Maiden, Stone Sour, A7X, BFMV, 5FDP...

2014. aug. 20. 14:43
 9/42 A kérdező kommentje:

Hogy mitől lesz száraz?

Írok példákat úgy lesz a legjobb:

ez a száraz: https://www.youtube.com/watch?v=Z-KyQ0EMJ3M

a tempó feszes, nem zúzás - mégis üt, hangosan is hallasz mindent

Nálam a Nirvana a határ: https://www.youtube.com/watch?v=AzBFgDTmwTs

ez olyan nyári, strandolós zene, a legtöbben azért szeretik, mert igénytelen (rendkívül), tehát tombolós

és a nyálas zene: https://www.youtube.com/watch?v=cggf5btb0rA

ez tipikus amerikai, tombolós, strandolós... igazából csak a zúzás a lényege, nincs túl sok mondanivalója, nem kell megérteni

Szegezzük le: szeretem a keményebb zenéket is (az Anthrax, Metallica, Megadeth, Overkill a kedvenceim)

2014. aug. 20. 14:51
 10/42 A kérdező kommentje:

És annyit még hozzáfűznék, hogy pl. a Metallica és a Megadeth (tudjuk miért) hasonlítanak egymásra, de mégis mindegyiknek megvan a maga sajátossága.

Megint hozom példának a nyálas rockot: Meghallgatod, és az összes ugyanolyan. (ez a hörgősre is igaz) Metallica-ban egy ugyanolyan szám nincsen.

2014. aug. 20. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!