Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Léteznek még rockzenét kedvelő...

Léteznek még rockzenét kedvelő fiatalok?

Figyelt kérdés

Az elsős gimis osztályomban gyakorlatilag csak én hallgatok normális zenét. Néhány csávó ismeri a Maident meg az ACDC-t, de csak felületesen. A többiek mind modern "zajt" hallgatnak. Két végletük van: vagy diszkó vagy hörgős metál. Ez mindenhol így van, vagy csak én kaptam ilyen osztályt?

Kedvenceim: Deep Purple, Pink Floyd, Yes, Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, Van Halen, Toto... ilyenek

2014. aug. 20. 11:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Gyertek ide:

[link]

2014. nov. 22. 20:08
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok, és nagyjából így van mindenhol :S
2014. nov. 22. 20:15
 33/42 :D... válasza:
100%
A Rock örök és hallhatatlan! ;) Figyelj, nekem is ilyen osztályom van, ezért is a legtöbb barátom rocker.
2015. jan. 12. 17:13
 34/42 :D... válasza:
74%
Nekem meg örök kedvenc a Tankcsapda, Road, Depresszió, de ezeken kívül hallgatok még Black Veil Brides-t, Nightwish-t, Leander Rising-t, Three Days Grace-t és társait :)
2015. jan. 18. 18:11
 35/42 anonim ***** válasza:
0%

34

Tipikus pózer

2015. jan. 18. 19:37
 36/42 anonim ***** válasza:
81%
Úgy bírom az ilyen nagy divatmajmok hangoztatják állandóan mint a 34-es, hogy jaj a rock örök és hallhatatlan meg, hogy ők olyan nagy rockerek..fogalmatok sincs az olyanokról mint a Judas Priest vagy a Sabbath..csak ezekhez a divatszarokhoz van eszeket meg ahhoz, hogy a thrash metalt hulladéknak írjátok.Azt hiszitek, hogy olyan egyediek vagytok de semmivel sem vagytok többek mint a páwák, csak ti nem a westendben hanem a westend előtt csöveltek.
2015. jan. 18. 19:45
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
nem azért... de szerintem nem kéne leszólni azt, ha valaki a rock egy olyan ágazatát hallgatja, amit ti nem. mindenkinek más tetszik, máshogy fejezik ki magukat, és a hovatartozásukat. én még mindig nem értem, hogy miért baj az, ha valaki azt írja, hogy "a rock örök és elpusztíthatatlan stb."? én szeretem az ilyen idézeteket, mi köze egy idézethez annak, hogy valaki pózer vagy sem??
2015. jan. 20. 18:12
 38/42 anonim ***** válasza:
77%

ez most komoly volt?

csak, hogy érzékeltessem a példát a gyengébbek kedvéért:

Fideszes vagy, rájuk is szavaztál mégis azt hangoztatod, hogy a Jobbik a király holott róluk semmit sem tudsz az ég világon.Ennyi erővel egy Jobbikos nyugodtan idézgethet Orbántól nem?Vagy egy Fradi szurkoló nyugodtan mászkálhatna lila mezben.Tiszta hiteles lenne nem?

2015. jan. 20. 22:02
 39/42 anonim ***** válasza:
80%
Lassan már komolyan ott tartunk, hogy a rapperek fognak metál villákat mutogatni freestyleozás közben
2015. jan. 20. 22:06
 40/42 anonim ***** válasza:
77%
én 2012-ben ballagtam, nálunk elég sok rocker volt.
2016. júl. 3. 23:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!