Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az a Szabyest meg valami...

Ki az a Szabyest meg valami Szalay Ricsi?

Figyelt kérdés
Mindenhol őket látom szinte,hogy milyen jók,stb.Én,pl rockerként,azt sem tudom,kik ők.Lehet sok "embert" vagy tinilányt megsértek vele,de ez már nagyon érdekel hogy ki ez a két srác.:DD 16/L

2014. aug. 6. 10:22
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
44%

Szabyest egy jó hangú énekes keress rá a youtube-on : Szabyest - Kártyavár , Ricsi ő az ask.fm-mel vált híressé

és nagyon aranyos és jó fej fiúk

2014. aug. 10. 10:38
 22/31 anonim ***** válasza:
75%

16 vagyok és én is fiú. találkoztam is Szabyékkal és nem nagyképúek vagy valami. Sőt szerény és kedves emberek, nem mint te! Kit érdekel, hogy barátnőd van? Szaby eddig is jól megélt és nem csak zenél vagy askozik. Nagyon okos. Klippeket fog forgatni másoknak, fényképez és media designer lesz! Ricsi meg táncol ezer éve! Ha munka kell elmegy tánctanárnak, vagy előadónak. Fogd már fel, hogy ők nem olyanok, mint Dósa Fanni, hogy apuci anyuci pénzét költik. NEm üres, mondanivalónélküli emberek!

Mit ért el Szaby? Komolyan egyedül a semmiből építette fel a karrierjét. Magának rendezett be egy szobát ahol felveszi a zenéjét amit megír majd egyedül publikálja. Klippet forgat hozzá! Te komolyan megszólaltál? Nem azért de inkább foglalkozz a kis életeddel és hagyd őket. Köszi!

2014. aug. 17. 12:56
 23/31 anonim ***** válasza:
48%
Szabynak nagyon jó a hangja..és tudjátok,null forintból megcsináltak egy videóklippet,és tehetséggel eljutottak odáig ameddig valószínűleg ti soha nem fogtok!! Ennyit erről!
2014. szept. 11. 17:55
 24/31 anonim ***** válasza:
17%
Ja és Ricsiről annyit,hogy a világ leghelyesebb fiúja..hihetetlenül aranyos srác!
2014. szept. 11. 17:56
 25/31 anonim ***** válasza:
38%

ricsi a leghelyesebb xdd

ez nem férfi, ez homár.. kimész az utcára, minden második 15-16 éves yoloswag így néz ki. meg az a szerencsétlen keménynek hiszi magát 2 hét konditerem után

2014. szept. 11. 21:59
 26/31 anonim ***** válasza:
17%

Te jó isten! Azért az ijesztő, hogy a jó ízlésű (nem fogalmazásában gondolok itt erre) kommenteket lepontozzák, a sok idegtépően ret ärdált komment meg megkapja 80-100%-ot.

A kérdéshez meg a kommentekhez csak annyit fűznék, hogy nem érdemes róluk beszélni. Nem érdemes róluk vitázni, főleg nem ilyen nevetséges érvekkel, hogy van hangja mert leszerződtette valami stúdió, ami két hasonlóan nulla pop"zenészt" futtat meg hogy amúgy is adják a TV-be (mintha a TV-be csak autentikus és szupertehetséges előadóművészeket mutogatnának...) meg hogy irigyek vagytok rájuk (az örök adu ász). Szalai konkrétan nem ért el semmit, az hogy ő sztár, ez egy súlyos értékválság eredménye, ahol lehetséges az, hogy az emberek konkrét teljesítmény nélkül sztárok lehessenek. Szabyest meg... ugyanaz a hulla dék mint pl. Justin Bieber, egy elbä szott modernizált, a fogyasztói társadalom, a reklámok és a média által teljesen hipnotizált, a világról semmit sem gondoló, üres partynemzedéknek az újabb szörnyszülöttje. Nem fogok elkezdeni értekezni a hangi adottságairól, mert egyrészt nem számít, mert attól, hogy valaki tényleg k*r vajól énekel még tehet le szä rt az asztalra, másrészt amúgy sem értek hozzá olyan szinten, meg igazából ezekhez a lötyi dalokhoz kell egy adott (nem túl nagy) hangi adottság, zenei hallás stb. ami nekem mondjuk nincs meg, ezért nem is vagyok énekes, de ne példálozzunk hangi adottságokkal márcsak azért sem mert ez minimális.

Szóval béke emberek, ne öljük egymást a celebeken, mert ez már tényleg nevetséges és fájdalmasan.

2014. okt. 26. 01:43
 27/31 anonim ***** válasza:

sorry, kicsit később válaszolok a kérdésre, de hát na.

Esküszöm azért néztem utána ezeknek a divatbuzbuzoknak, mert drága barátnőim már egy hónapja ódákat zengenek róluk, képeket mutogatnak nonstop, meg valami kártyavár szarságot.

Véleményem:

14-15 éves kislányokat megfogták a szép szemükkel, és aztán a semmiért híresek lettek. PLS -_-" szánalom. Én személy szerint nem sokra tartom őket, meg akik majmolják őket, azok is a kis divat tömeglányok, akik "hú, de helyes, hú, most de menő, akkor szeressük mi is!!!! " mentalitással élik mindennapjaikat.

Én rocker vagyok. Néhány rock banda ezerszer többet tett azért, mint ezek a kisfiúk, akik a hajuk és az arcuk miatt olyan hú de menők.

2015. máj. 26. 17:20
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Csak hogy mindenki tudja: Szabyest tényleg meleg, ezt Ricsi is elmondta, de Ricsit ne szidjátok! Ricsi nagyon rendes, és őszinte ember!
2015. júl. 23. 16:47
 29/31 anonim ***** válasza:
43%

előző..

Ricsi és Szabi összevesztek.

tegnap Szabi kiírta, hogy ne higgyük el, amit Ricsi terjeszt.

én jobban hiszek neki, mint Ricsinek.

Szabi csak jobban tudja tán.. 100%, hogy hetero.. csak hallgasd végig a zenéit, és figyeld a szöveget.

Ricsit is tökre bírtam, de most már elszégyellheti magát.

összevesznek, most meg lehordja minden izének, közben mennyit köszönhet Szabinak..

Szabi pedig tiszteletre méltó.. ő is ugyanúgy ócsárolhatná Ricsit, mégsem teszi..:)

2015. júl. 24. 20:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Szánalmas gyökerek, most legalább ti is, a korlátolt agyi felfogásotokkal is láthatjátok, hogy mennyit érnek. Ilyenekkel foglalkozni, meg ilyenekre nedvesedni, súlyos agyi és ízlésbeli visszamaradottságról, továbbá deformációról árulkodik.
2015. júl. 25. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!