Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az a Szabyest meg valami...

Ki az a Szabyest meg valami Szalay Ricsi?

Figyelt kérdés
Mindenhol őket látom szinte,hogy milyen jók,stb.Én,pl rockerként,azt sem tudom,kik ők.Lehet sok "embert" vagy tinilányt megsértek vele,de ez már nagyon érdekel hogy ki ez a két srác.:DD 16/L

2014. aug. 6. 10:22
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
46%
Úristen.. esküszöm nem lehet semmit hozzáfűzni a kommentelőkhöz.. "köcsög Szaby", "gyerekes Ricsi"...Ti vagytok a gyerekesek. Nem is ismeritek őket, és úgy mondjátok a Szabyestre hogy milyen szar, holott soha egy számát sem hallottátok,vagy csak éppen,hogy belehallgattatok. Egyébként Szabi zenei előadó, Ricsi pedig több klippben is szerepel mint főszereplő illetve "pár" ember megkedvelte az Ask.fm-es válaszait olvasgatva.
2014. aug. 9. 18:55
 12/31 anonim ***** válasza:
pacsi :D
2014. aug. 9. 18:57
 13/31 anonim ***** válasza:
40%
ez mar a szanalom tetofoka komolyan mondom -.- azt se tudjatok kik ok, nem ismeritek oket de megis elitelitek oket?? most akkor ki is a sza
2014. aug. 9. 20:01
 14/31 anonim válasza:
45%
Két ask.fm celeb :D Jófejek vagy legalábbis viccesek szerintem.Szabyest készitett egy videóklippet amit a kártyavár névvel illetett meg szerintem nem rossz sőt egész jó :)Habár kicsit swagyolopáwák de jófejek.Az elöttem író viruval kell hogy egyetértsek fiú létemre xD Habár tinilányok ezért rajonganak érte de tök átlagosak úgy hogy nincs semmi bajom velük szabynak az askját néha olvasom 14/F
2014. aug. 9. 20:11
 15/31 anonim ***** válasza:
55%

ket szamotokra teljesen ismeretlen embert fikaztok azert mert ok most tobbet ertek el az eletben mint amit ti valaha is fogtok... aham ertem. akkor most ki is a szanalom?? Szabynak az volt az alma hogy enekes lehessen,mint ahogy meg sok masik embernek is. de amig masok feladjak hogy "ez hulyeseg ugyse sikerul" addig Szaby tett az almaert es dalokat irt. a kartyavarhoz videoklippet is forgatott sajat magamibe a baratai szerepelnek. sikeres lett a szama es leszerzodott a gold recordnal. nem baj ha nem tetszik nektek ez a szam van olyan,

mas az izlesetek. de az, hogy tok alaptalanul itt fikazzatok na az a szanalom. es igen. ez 2014. ahol az emberek itelkeznek mindenki felett. Szalay Ricsi igen az ask.fmen lett nepszeru. nem ertem mi ezzel a gond. hat csinaljatok utana. ki tart vissza? az pedig hogy semmi izom nincs rajtuk az alapbol nem igaz, de ha meg igy is lenne akkor mi van? attol lesz valaki jobb ember hogy ki van gyurva? igen ez 2014 ahol mijnde a kulsosegeken alapul. gratulalok. erjetek ele annyit m

int ok es aztan vegyetek a szatokra a nevuket. (es bocsi a helxesirasi hibakert de telorol vagyok)

2014. aug. 9. 20:24
 16/31 anonim ***** válasza:
35%
Csak annyit mondok amennyit Szabytól és Ricsitől megtanultam: Csináljátok meg azt amit ők és akkor szóljátok le!
2014. aug. 9. 20:50
 17/31 anonim ***** válasza:
34%

Ha nincs rajt izom, nem kell feszengenie:D

Tobbet ert el az eletben mint en? Mert mit ert el? Azt hogy a tinipi.c.s.ak lesik a klipjet meg a pofajat? Leszarom, nem kell a sok tinip.i.c.s.a van baratnom.. Meg hogy a gold recordsban vannak hores emberek.. Ugyanmar, caramella az egy budos cigany a children of az meg egy kalap szar. Legyek askfm sztar? Minek? Nem a neten kell menonek lenni hanem az eletben. szabinem fog megelni a zenebol meg ricsike a lajkjaibol. Errol ennyit.. de most 12 eves lanyokkal nem fogok itt vitazni:D

2014. aug. 9. 20:56
 18/31 anonim ***** válasza:
49%

először is.. nem vagyok 12.;)

#15: köszönöm, hogy egyetértesz velem, fiú létedre :DDd.

#18: mit ért el?

több 100.000 megtekintés van a YT videóin; emberek ezrei vannak odáig érte, és fiúk is vannak köztük, igen.;) [pl. a #15]; de én ezeket kb. leírtam előző válaszaimban.

Caramel cigány.. és akkor mi van?

érd el azt, amit ő elért, és akkor beszélhetünk róla.;).

ebből a válaszodból is kiderült, hogy egy rasszista paraszt vagy.

C.o.D. egy kalap szar? mégis milliók rajonganak értük, nem csak Magyarországról, hanem innen, Romániából, és még más országokból is.

a dalaiknak van mondanivalójuk, és ide is azt tudom fűzni, hogy csak akkor beszélj így róluk, ha ennyit elérsz, mint ők.

Szabiék ugyanúgy az életben is megfelelnek.. nem tudhatod miket éltek/élnek át.

Szabi nem élhetne meg a zenélésből?

majd meglátjuk mit szólsz pár év múlva.;)

abban mondjuk igazad van, hogy Ricsi a lájkokból nem fog megélni, de kimondta, hogy ez lenne a célja?:D

azt meg végképp nem értem, hogy, ha nem szeretsz egy személyt; egy előadót, minek kell mindenkinek tudnia?

ez olyan, mint a s*gglyuk; mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

+ nem kéne akkor vele törődni; hagyd figyelmen kívül.

nem szereted a zenéit? ok. minek hallgatod? vagy, ha úgyis tudod, hogy sz*r lesz, minek kezdted el meghallgatni? mindegy; rámentél, belehallgattál, nem tetszett, nyomj egy dislike-ot, azt csá; nem kell kommentelni, mivel a hallgatók 95%-a szereti őt; és amint a kommentedet elolvassák, támadni fognak.

itt is; én voltam az első olyan, aki nem értett veled egyet..

aztán valaki elküldte Szabinak askon ezt; és akkor jöttek mások is :DD.

#16-nak pedig igaza van.. ha nem is lenne rajtuk izom, akkor mi van?

csak akkor valaki egy férfi, ha egy izomagy?

ezzel megint csak magadat minősítetted le.

leszólsz valakit, aki nem olyan, mint te..

más a stílusa, más a viselkedése; más mindene.

és ez így van jól..

amúgy meg ebből úgysem fogsz jól kijönni, mert minél többen látják majd Szabi askján a linket; annál többen fognak jönni, és akkor majd meglátod mi lesz.;).

Szabi, ha ezt olvasod majd, ne foglalkozz ezekkel a csírákkal, akik csak irigykedni tudnak; mert ez nem más, mint szimpla irigylés, mert te híres vagy, nem mint ő(k). :)

2014. aug. 9. 22:06
 19/31 anonim ***** válasza:
34%

amúgy értelmezésetek a föld alatt van:D

egyszóval nem írtam olyat hogy nem ember aki nem izmos.

de ha nem izmos minek vesz fel IZOMtrikót?

láttam a 444.hu ask.fm celebek videóját, ott az a ricsi gyerek női kardigánban + extra v-nyakas izomtrikóban ott feszengett egész végig.. pedig őt azért nem mondanám izmosnak:D

2014. aug. 9. 22:29
 20/31 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok az 1. Kommentelő... Jó lehet nem kéne hírtelen ítélkezni Szabyest meg Ricsi felől... Úgyhogy bocsi ha bárkit meg bantottam :$ lehet h ők most a "menő srácok " de ettől függetlenül nem jön be a zenéjük /zenéje. De az már kicsit meglepett amikor a Popcorn újságban posztert láttam Szabyestől...szerintem tök felesleges azon vitázni hogy ki tett le többet az asztalra, oké Szabyest elérte a célját... Gratu! De ettől még nem fogok hanyatt dőlni tőle...
2014. aug. 9. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!