Ajánlanátok olyan könyveket amik prostituált/ok-ról szól? Olvastam már Szalay Vivientol a Hamis gyönyört és a Drága Kéj-t, éhezz hasonló érdekelne. Ajanlottak már a :Egy gésa emlekiratai-t, de ezen kívül vlm más?
Moldova György: Bűn az élet
Havas Henrik: a könyv címe fennakadt a trágárságszűrőn, pedig kipontoztam. Mindegy, ha beírod a keresőbe az író nevét, megtalálod a könyveit.
Paulo Coelho: Tizenegy perc
Ez ilyen típusú könyv bár nekem lehet pont ezért nem is tetszett.
A két említett után olvastam: Sonia Rossi-Fucking Berlin című könyvét... azóta már sokat de ez volt a legjobb. Egész végig ragaszkodik a valósághoz az tetszik benne a legjobban. Nincsenek kitalált vagy nehezen hihető részei. Van folytatása is a Dating Berlin de azt nem tudtam elolvasni mert magyarul nem találtam. Ha esetleg neked sikerül megtalálni akkor egy privit küldj kérlek.
Olvastam még az egyetemista lány támogatót keres című könyvet. Egyáltalán nem a címről szól a könyv... Az vele az egyetlen baj.. nem azt kapod amit vártál... A másik baj hogy 4 különböző lány van 4 különböző történettel... várnád hogy egyszer majd összefonódik a dolog de nem...
Aztán van még amit ajánlani tudok: Tess Gerritsen-Eltüntek című könyve.. Nagyon jó és izgalmas könyv... Fejezetenként van benne ugrálás az időben de itt az előbb említettel ellentétben nagyon szépen összeáll a kép ahogy haladsz előre. Egy mestermű ha szabad így mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!