Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az a Szabyest meg valami...

Ki az a Szabyest meg valami Szalay Ricsi?

Figyelt kérdés
Mindenhol őket látom szinte,hogy milyen jók,stb.Én,pl rockerként,azt sem tudom,kik ők.Lehet sok "embert" vagy tinilányt megsértek vele,de ez már nagyon érdekel hogy ki ez a két srác.:DD 16/L

2014. aug. 6. 10:22
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
51%
Felkapott kis "celebek" -.-" van egy szám a Kártyavár vagy mi a címe..na annak a klipjében vannak benne. Komolyan hova süllyed ez a világ? xD
2014. aug. 6. 13:06
 2/31 A kérdező kommentje:
Kártyavár?Úristen..xd Tényleg hova süllyed ez a világ?
2014. aug. 7. 11:16
 3/31 anonim ***** válasza:
56%
Az 1. Kommentelő vagyok ráadásul 14 éves és lány....az osztálytársnőim ezt a kis Szabyest köcsögöt hallgatják. Vagy velem van a baj, hogy ki nem állhatom ezeket a kis net celebeket... Vagy jobb ízlésem van, mint gondolnák egyesek xddd
2014. aug. 7. 12:36
 4/31 anonim ***** válasza:
65%
Szabyest száma ez https://www.youtube.com/watch?v=Z79Cpvjcqzc, Ő énekel, a szőke srác meg a Ricsi, Ő meg az ask fm miatt "híres"
2014. aug. 7. 21:21
 5/31 anonim ***** válasza:
51%

én azért veszekednék azon, hogy egy 10 éves lányon több izom van, mint rajtuk.;). :D

[link]

Szabyestnek pedig van mondanivalója minden zenéjével. Én örülök annak, hogy végre kezdi megvalósítani az álmait. Már kb. 2012 óta követem. Szóval :).

Ricsi tényleg az ask.fm-től lett híres, de Szabi nem.

Azelőtt is csinálta a zenéit, még mielőtt lett volna ask profilja. Ez csak még több embert vonz hozzá, és nem csak lányokat.;)

és igen, még mielőtt valaki írná [mert biztos lett volna olyan], hetero fiúk._.

2014. aug. 8. 16:55
 6/31 anonim ***** válasza:
5%
huu a ricsike nagyon kemény.. megállítasz random 3 16évest, és megkéred hogy feszítsen be, mindegyik ilyen lesz:D
2014. aug. 8. 19:16
 7/31 anonim ***** válasza:
66%
húú, kíváncsi vagyok arra :D
2014. aug. 8. 22:36
 8/31 anonim ***** válasza:
32%

a ricsikéd nagy izomzata kb. 1hónap alatt elérhető ha kondizol + nem eszel annyit mint egy víziló.

ennek a szabikának semmi hangja, a szövege is egy nagy kalap szarral ér fel, na meg az a "boys" póló.. és szerinted nem búza.. mesélj még:DD

2014. aug. 8. 23:06
 9/31 anonim ***** válasza:
65%

jó, tegyük fel nincs hangja..

ami nem igaz, mivel akkor nem szerződtették volna le a Gold Records-hoz, ahol több neves előadó/banda van, pl. Caramel, a Children of Distance, stb.

:)

nem adnák a tv-be a zenéjét; nem csinálnának velük sok interjút sem..

f*ck logic.

2014. aug. 9. 18:32
 10/31 anonim ***** válasza:
91%

Szabyest reakciója:

"búzák vagyunk -> kenyerek leszünk :D ezért esznek minket az emberek xD" :DDD

2014. aug. 9. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!