The Grenma vs. Anti Fitness Club?
Figyelt kérdés
Nektek melyik jon be jobban? Akinek egyik se az inkabb ne irjon ez egy szimpla felmeres koszi ;D ha tudtok akkor indokot is irjatok pl. a szovegeik tetszenek vagy nemvagyok emos ezert a grenma vagy idegesit csongi hangja es ezert AFC ilyeneket :)2012. ápr. 18. 21:41
1/13 anonim válasza:
én a grenmát szeretem jobban, mert nem olyan depis a hangulata, de mégis jók a szövegek, meg jó kis dallamosak a számaik.
2/13 anonim válasza:
az AFC-t régen szerettem, de most már nekem egy csoppet nyalas a szoveg, a The Grenma-t nem ismerem, ugyhogy akkor is AFC :)
3/13 anonim válasza:
The Grenma...Csongi miatt is :D
4/13 anonim válasza:
AFC. Jó hangja van a srácnak, élőben is, és az új számaik nagyon jók. Várom az albumot
5/13 anonim válasza:
Nekem elég nehéz mind2őt szeretem,az AFC-nek viszont lehetnének pörgős számaik pl olyasmi legalább mint a "többet érsz" nemtudok dönteni egyenlő.
6/13 anonim válasza:
AFC ez csak természetes.
Gyönyörűek a dalszövegek és azért is kiemelkedik a többi zenészek közül, mert az énekes írja a dalokat,és saját érzéseit fogalmazza meg bennük, amik szívhez szólóak.Bár igaz van pár melankolikus és szomorú dala, mint pl: a Viszlát, de van köztük vidám is, mint pl: Nincs elérhetetlen cél :)
7/13 anonim válasza:
Én a the Grenmát mondanám, kb. 12 éves korom óta szeretem. :) A zenéjük nagyon jó szerintem, a dalszövegeik szintén, és Csongi hangját is bírom, egyedi. Tetszik, hogy az első albumukhoz képest már bekeményítettek. :D
9/13 Kriszti8 válasza:
the grenma..
AFC=nyálcsorgás,fos énekes
The grenma=igazság,érzelmek,kiály zene
10/13 anonim válasza:
mindenképp the grenma... deeeee van amikor inkább afc, mert szerelmi bánatra tökéletes, de grenma-t bármikor tudok hallgatni, és az összes számukat fejből vágom már az új albumukról is:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!