Ciki, hogy lány létemre a Rammstein a kedvenc együttesem?
Lehet hogy bután hangzik a kérdés, de annyira zavar, hogy a közvetlen környezetem, iskolatársak, haverok stb. lenéz és cikiz emiatt. Azt mondják, hogy ez férfiaknak való, és így nem kellek egy normális fiúnak sem, mert ez nem lányos dolog. De én ezt nem értem, ez tényleg ciki???
22/L
19-es, nem én pontoztalak le,nem tudom ki lehetett, zöld kezet adtam neked, köszönöm a válaszokat!
Utolsó: ettől még azért nem hiszem hogy a párom lenne...
a 17 L válaszoló vagyok: tudom, hogy nem te pontoztál kérdező, valószínűleg az első válaszoló volt, meg ez az utolsó "intelligens" b"rom aki, aki azt írta, hogy ciki, meghogy az a srác a te párod.
Első és utolsó válaszólónak: nagyon "intelligensek" vagytok, hogyha valakit a zenei ízlése alapján ítéltek el. Bár gondolom az uccsónak nagyon van élete, meg úgyszólván párja is, ha annyira ismeri a gyakorit, hogy azt is tudta, hogy egy fiú feltett egy hasonló kérdést, gondolom egész nap a gép előtt ülsz, s nincs jobb dolgod, minthogy beolts más ismeretlen embereket.
10 éves lehettem, amikor hallottam róluk, kicsit tartottam távol tölük, de tulajdonképpen semmi bajom nem volt velük. Azután már 14 évesen hivatalosan rajongója lettem. Imádtam a Till Lindemannt.
Első válaszoló, ugyan már.
Mi van a rappel? A Rammsteint nem lehet kinőni.:D 17 éves vagyok most, közel 15 évesen eltiltották (szüleim) a zenekartól. Mert nem nekem való, ilyesmi dumával jöttek. De engem nem érdekelt, ha kellett kibírtam zene nélkül, most már nem annyira sokat hallgatok, mint régen. De akkor is szeretem, és mégmindig az első kedvenc zenekar a toplistámon. Dehát, nem lehet kinőni, és Rammstein sokat segített. Ha nem lettem volna rajongójuk, akkor ugyanolyan eszem lett volna mint az éretlen korombeli társaimnak.
És nem ciki, akik cikinek tartják, hogy mit hallgatsz, hát baromság. Ne a zenei stílus miatt változzon meg a véleményük rólad. Baromság.
Inkább az a ciki, hogy sok tinezéves ugyanazt a mai nyálas semmilyen ,,zenét" hallgatja, mert az a ,,menő". Nem is nevezném zenének. A Rammsteint 2004. december óta imádom, és nem is fog elmúlni. Mégis volt nem egy barátom, és most is van, másfél éve együtt vagyunk és együtt is élünk. Érdekes.... :)
Senki nem ,,cikizett" ezzel. Ha így is tettek volna, elmondtam volna a véleményemet, hogy az a ciki amit ők tesznek és rohadtul nem érdekelt volna.
21/L
Szerintem egyátalán nem! Ha ezt szereted, hallgasd nyugodtan! 😁
12 éves korom óta hallgatom őket ✌✌
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!