Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ciki, hogy lány létemre a...

Ciki, hogy lány létemre a Rammstein a kedvenc együttesem?

Figyelt kérdés

Lehet hogy bután hangzik a kérdés, de annyira zavar, hogy a közvetlen környezetem, iskolatársak, haverok stb. lenéz és cikiz emiatt. Azt mondják, hogy ez férfiaknak való, és így nem kellek egy normális fiúnak sem, mert ez nem lányos dolog. De én ezt nem értem, ez tényleg ciki???

22/L

2014. jún. 29. 20:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki! Normális zenét hallgatsz, ne szégyelld. A szöveg meg szerintem nem olyan trágár, mint pl. a rap dalok. Azt mégis többen hallgatják :/

Szóval az a lényeg, hogy nem ciki, meg amúgy is, olyan zenét hallgass amit szeretsz, ne amit mások jónak, menőnek tartanak.

2014. jún. 30. 11:55
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, de mégis mindig cikizni fognak érte. Legalábbis én így vagyok vele, én sem olyan zenéket hallgatok, mint az átlag. Az egyetlen, amit megtehetsz, hogy nem kötöd mindenkinek az orrára. Szerintem ez nem gyávaság, minek olyasmit elmondani, ami nekem fontos, nekik nem jelent semmit, sőt épphogy cikiznek érte. Aztán, majd ha később előkerül, akkor meg már csak ismernek annyira, hogy nem ez alapján ítélnek meg. Nekem ez a stratégiám :)
2014. jún. 30. 13:50
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

Behalok! Méghogy a rammstein trágár LOL Legnagyobb trágárságuk a just a little bitch sor a pussy című számban! A többi max torz, szürreális, de messze nem trágár! Első válaszoló te aztán nagyon tudhatsz németül!

Kérdező neked meg annyit mondanék, hogy ne foglalkozz az emberekkel. Az állítólagos haverjaidnak tisztelnie kell az ízlésedet, s nem leszólni miatta! Én tizenhét éves lány vagyok, Rammstein a kedvenc együttesem, Németországban élek, s még itt is vannak emberek akik megszólnak a Rammstein miatt meg elítélnek (főleg, hogy az iskola legnagyobb bagósa vagyok ez csak rá segít arra, hogy rossz szemmel nézzenek rám ), de nem foglalkozom vele! A Rammstein számoknak van tartalma, oké, nem azt mondom, hogy mindegyik kb ilyen so deep jellegű, de igenis van rengeteg becsülendő számuk, s az, hogy világszerte szeretik őket, nem csoda, mert egyértelműen kultusszá vált a Rammstein. Szóval ha engem nem érdekel 17 évesen mit gondolnak, akkor már téged se érdekeljen 22 évesen! Budapesten annyi ilyen rockert látok flangálni, hosszú hajú derékig érő harmincas pasik, akik még nyáron is bőrkabátot hordanak és a fülükben ott megy a Burzum, Children of Bodom, Nightwish és persze a Rammstein is. Szerinted érdeklik őket az emberek véleménye? Nem!

Visszatérve az első válaszolóhoz: nézd meg a Making of Engel - Rammstein videóját, ahol Philip Stölz úgy jellemzi a Rammstein dalszövegeit, hogy őt a német expresszionizmusra emlékeztetik azok, s hogy van benne idézem: etwas scrhaeg, sürreal, vertaet, blutig, erotisch, etwas kantig. Vagyis: valami furcsa, szürreális, furcsa ( angolul twisted nemtom magyarul hogy mondják ), véres, erotikus s valami dinamikus. Ennyi.

2014. jún. 30. 17:18
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki, inkább cuki :$
2014. jún. 30. 20:09
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki? Ízlések és pofonok, én pl folyton asking alexandrát, bmth, bfmv, és társait hallgatom és nem érdekel mások mit gondolnak és a többiek is megszokták. Ennyi :D
2014. jún. 30. 22:51
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

XD a Rammstein trágár :D

hehh ... ez jó vicc.

Egyébként meg egyáltalán nem ciki, miért is lenne az?

Ha a 'barátaid' emiatt elkülönülnek, akkor ahogy már előttem is mondták, nem is igazi barátok :S

2014. júl. 1. 11:14
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem tartom cikinek :) engem is "megszólnak" néha néha miatta, de el kell engedni a füled mellett. Olyan nincs, hogy fiús meg lányos zene. Ez hülyeség. Annak nincs ki a négy kereke :) Amúgy is, a Rammstein számokból is van több, ami nem is trágár, csak a német nyelv miatt hallod erősnek. :)

14/L

2014. júl. 1. 23:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem ciki. Engem is lenéznek mert a kedvenc bandám a KISS. De èn nem foglalkozom azokkal akik csúfolnak vagy lenéznek. Csupán boldog vagyok. 15/L
2014. júl. 2. 13:11
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
17 L vagyok en irtam a hosszut: nem ertem miert kellett lepontozni, hogyha a szintiszta igazsagot irtam le :d raadasul legalabb volt ertelme annak amit irtam
2014. júl. 2. 13:27
 20/30 anonim ***** válasza:
15%
2014. júl. 2. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!