Mi a kedvenc Nirvana számotok?
Jobb ha készülsz, töménytelen mennyiségű smells like teen spirit komment jöhet majd. :D Sokan csak ezt ismerik a Nirvanától, de már olyan pulcsit hordanak és menőznek, hogy mekkora királyok, hogy Nirvanát hallgatnak, de pl egy album nevet nem tudnak mondani. (Tisztelet a kivételnek, biztos sokan vannak, akik tudják mi fán terem a Nirvana és a Smells like teen spirit a kedvencük, de sajnos tapasztalataim alapján ez ilyen pózerrockerek dalává vált.)
Nekem amúgy a Lithium. :D
In Bloom.
A Lake of fire ugyan csak feldolgozás, de azt is nagyon szeretem.
Where did you sleep last night (címét nem biztos, hogy ez)
Heart-Shaped Box
Lithium
Ezeket nagyon szeretem, abszolút kedvenc talán a Something In The Way.
Smells Like Teen Spirit, engedelmetekkel... A hangulat, szöveg és mondanivaló kombójával nálam egyértelmű, remélem nem leszek megkövezve.
Ezen kívül a Come As You Are, főleg a refrénje teremtett óriási hangulatot. Ezen kívül különleges még a Territorial Pissings, s legjobban a Paper Cuts fogott meg a kicsit másabb hangvétele miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!