Ciki, hogy lány létemre a Rammstein a kedvenc együttesem?
Lehet hogy bután hangzik a kérdés, de annyira zavar, hogy a közvetlen környezetem, iskolatársak, haverok stb. lenéz és cikiz emiatt. Azt mondják, hogy ez férfiaknak való, és így nem kellek egy normális fiúnak sem, mert ez nem lányos dolog. De én ezt nem értem, ez tényleg ciki???
22/L
22 évesen magadtól is el kéne dönteni, hogy mi a ciki, vagy sem.
Rammstein egy igen jó zenekar. Több millió rajongója van. Sokan lányok. Nem értem, mi lehet benne ciki.
Neme ciki.Még kicsit se az.
Inkább szuper , hogy birod őket és mégjobb,hogy nem vagy plázapics@.
"Rettentő trágár a szövege...", "Idővel kinövik"...
LOL!
Megvolt a nap vicce!
Mert az aztán sokkal jobb dalszöveg, hogy "black and yellow", meg "work hard, play hard", meg a tosz tudja mik.
Én azt mondom, hogy ezekhez a zenékhez pont hogy fel kell nőni, nemhogy kinőni.
első metal zenekar amit megidmertem...
most visszanézve inkább picit túl kedves néha és nem elég agresszív a zenéjük
16f
Első válaszoló: nem vagyok tini, igaz már akkor is ők voltak a kedvenceim, de nem azért mert trágár és az hű de jó...van ott mögöttes tartalom is, és a legjobb számaik pl. Ohne Dich vagy Rosenrot...hát minden, csak nem trágár.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Én személy szerint tudom hogy nem ciki, nem azzal van a baj hogy én nem tudom eldönteni, hanem az, hogy emiatt szólnak le, és nem tartanak "Nő"-nek....érdekes..
Köszönöm a válaszodat, bár szerintem nem vettél figyelembe egy mondatot amit mondtam: "Én személy szerint tudom hogy nem ciki, nem azzal van a baj hogy én nem tudom eldönteni, hanem az, hogy emiatt szólnak le, és nem tartanak "Nő"-nek..."
Én nem kérdőjelezek meg semmit, és a cikiséggel sem foglalkoznék kimondottan, de elhiheted, hogy zavaró, amikor a "barátaim" nem hívnak el bulizni magukkal, azzal az indokkal hogy "nekem gáz a zenei stílusom, és nem illek diszkóba...a lányok pedig fújjognak rám, mert szerintük nem tudom mi a trendi"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!