Kinek a kedvenc együttese még a Rammstein?
Nem a kedvencem de nagyon szeretem őket
15/F
ajaj akkor veled nem megyek sokra :D
nem egyébként mi a kedvenc számod tőlük vagy voltál a koncerten?
nagyon bírom a bandát.
Az Ich will és az Engel a kedvenceim.
Én is szeretem Őket. Főleg a Pussy, Mein Land, Haifisch, Du hast, Ich will számok tetszenek.
13/F
Laibach majmoló, nulla egyediségű banda.
http://www.youtube.com/watch?v=W7SFcB0vOhQ
"A Laibach Rammstein felnőtteknek, a Rammstein Laibach gyerekeknek."
figyelj! elárulnád nekem hogy mi az ótvaros bánatos fa*ért írsz ide ha negatív véleménnyel vagy róla?!
az a kiba*ott kérdésem azoknak szól akik szeretik a Rammstein-t nem pedig azoknak akik "Laibach-ot majmoló, nulla egyediségű "bandának tartják őket -.-
engem általában érdekel más véleménye de mikor valaki kinyilvánít valamit úgy mintha neki és csak neki van igaza nagyon kitud hozni a sodromból
meghallgattam a számot és szerintem (tehát ez az én véleményem) tényleg hasonlít a Rammstein-ra, de szerintem (tehát véleményem szerint) lényeges különbség van a Rammstein és a Laibach között, főleg NEKEM az hogy NEKEM unalmasnak tűnik ez a Laibach
és a hatalmas fém kereszt sem hozható SZERINTEM annyira összefüggésbe
-.-
még az is lehet hogy a nagy fémkereszt is tőlük van, de érdekes módon én elég nagy R+ fan vagyok, Depeche Mode cover-ükkel is találkoztam már, sőt a Neue Deutsche Härte-n keresztül hallottam már az Oomph! együttesről is, de ezt a Laibach-ot eddig sehol sem láttam, sehol nem említették őket
mostanáig még a létezésükről sem tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!