Kinek a kedvenc együttese még a Rammstein?
huh nyugi kérdező ne húzd már fel magad ennyire
egyébként én részben egyet értek a sráccal mivel a laibach sokkal régebbi banda mint a rammstein és ha megfigyeled nagyon sok közös dolog van bennük
kezdve azal hogy mind2 együttes neve városnévből származik, aztán a fémkereszt ahogy te is írtad, és a zenéjük is hasonlít egymásra
és a laibachot is szóba hozzák a rammsteinnal ill. fordítva
mondjuk a laibach majmoló, nulla egyediségű banda sztem egy kicsit túlzás, bár tény hogy a laibach nyilvánvalóan nagy irányban inspirálta a rammstein-t
a laibachosok rossz véleménye meg eredhet abból hogy a rammstein híresebb és sikeresebb együttes de pl az oomph együttes hozta létre a NDH-t mégis a rammstein a legismertebb együttes ebben a műfajban
jó oké tényleg eltúloztam de már későn írtam és elég rossz napom volt tegnap
egyébként megkérdeztem a nővéremet (aki elég nagy metálos) és azt mondta nincs igazam
mondta ő hallgatja mindkét együttest és a Laibach a régebbi, meg megtalálhatóak közös dolgok a két banda között, de azon a véleményem volt hogy mégis távol áll egymástól a két banda
szóval elnézést kérek a Laibach-os válaszolótól ezúton
...hogy így kiakadtam
(rossz a fogalmazóképességem XD)
Én szinte csak azt hallgatom, ha bárki megkérdezi hogy mi a kedvenc számom mindig mást válaszolok, mivel mindegyik szám kedvenc. :D
Voltam koncerten, kiemelten, és nagy szerencsémre még a csónakot is toltam. :))
Sajnos nem sok emberrel tudom megosztani hogy mennyire imádom a Rammsteint, mivel itt -falun- alig ismerik a Rammsteint... :/
te hozzá tudtál érni a csónakhoz :O te vagy az én emberem :D
én állón voltam viszonylag közel
először nővéremmel gondoltuk viszünk kamerát, de aztán még fényképezőgép se lett belőle XD
nekem is a kedvencem :D
és koncerten is voltam faterral meg haverral XD
nagyon nagy volt
Én is akartam vinni valami kamerát, de aztán úgy gondoltam, hogy csak elvonná a figyelmem. Pedig a facebook oldalamra jól jöttek volna képek vagy videók. :/
Akkor te sima állón voltál, igaz? :D
12-28 18:02 is én voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!