Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek kinek jobb/rosszab...

Szerintetek kinek jobb/rosszabb a zenei ízlése?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel folyamatosan cikizzük egymás zenei ízlését (poénból), és most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre!

Az ő kedvencei:

Pharrel Williams: Happy

Avicii :adddicted to you

eliza doolittle :skinny genes

Az én kedvenceim:

Arctic Monkeys (tőlük az összes szám)

The Kooks (pl. Seaside, Naive, Down, stb.)

2014. máj. 2. 22:01
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
hé szimpi vagy én is imádom a tame impala-t a black keyst franz ferdinand meg a kedvencem! szerintem hallgas meg az Alt-j-t persze az nem mindenkinek tetszik de szerintem nagyon jó. meg a vampire weekendet is 15/l
2014. nov. 5. 20:37
 32/34 anonim válasza:
jujj meg a whitest boy alive is beleillik a te izlesedbe<3
2014. nov. 5. 20:38
 33/34 anonim ***** válasza:

"aki felnőttként is a gyereknek szóló dallam- és rímképleteknél leragad, ergó kereskedelmi rádiókra, mainstream zenei tévécsatornákra, mulatós zenékre van rácuppanva, hát, azoknak elég sz/\r"

A zene nem egy kib*szott verseny. Nem a komplexitás határozza meg a zene értékét.

Számomra pl a Beatles a pofon-egyszerű rímképleteivel sokkal szórakoztatóbb, mint bármelyik progresszív metál banda poliritmikus csugga-csuggája, pedig néha azt is szívesen hallgatom.

2015. jan. 1. 19:20
 34/34 anonim ***** válasza:

Mennyetek má'! Há' mi ez? Mainstream fos, és a másikat ne is említsük. Ez itten mind a kettő szar!

.

A Goa Trance a fa*za! ;P

2015. jún. 14. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!