Szerintetek kinek jobb/rosszabb a zenei ízlése?
Az egyik barátnőmmel folyamatosan cikizzük egymás zenei ízlését (poénból), és most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre!
Az ő kedvencei:
Pharrel Williams: Happy
Avicii :adddicted to you
eliza doolittle :skinny genes
Az én kedvenceim:
Arctic Monkeys (tőlük az összes szám)
The Kooks (pl. Seaside, Naive, Down, stb.)
Ismételten köszönöm a válaszokat. :) Igen, az Arctic lesz a Volton, de sajnos nem megyek.
Mondanám, hogy én is kívülről gitározom a számokat, de a legtöbbnek csak egy kis részét tudom lejátszani. :D
Mivel a kérdés kiírása óta viszonylag sok idő telt el (és most éppen van szabadidőm :D), bővíteném a kedvencek felsorolását.
Az ő kedvencei: P.W.:Happy,Avicii: Addicted To You, E.D.: Skinny Genes, Clean Bandit: Rather Be, Calvin Harris: Summer, P.W.: Marilyn Monroe , Avicii: Lay Me Down, Shakira: Empire
stb.
Az én kedvenceim: Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers, The Beatles, The Black Keys, MGMT, The Kooks, Franz Ferdinand, Cage The Elephant, The Last Shadow Puppets, The Doors, Tame Impala, The Strokes
stb.
Tied, ez egyértelmű. Az övé annyira nem zenei stílus, inkább vegyes, amit hall és megtetszik (és populáris), azt hallgatja. Ezt most nem negatív hangvételben kell olvasni, mindenki azt hallgat ugye, amit akar.
A te alter-indie vonalad jobban tetszik. Add még hozzá a Muse-t és tisztelni foglak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!