Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek kinek jobb/rosszab...

Szerintetek kinek jobb/rosszabb a zenei ízlése?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel folyamatosan cikizzük egymás zenei ízlését (poénból), és most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre!

Az ő kedvencei:

Pharrel Williams: Happy

Avicii :adddicted to you

eliza doolittle :skinny genes

Az én kedvenceim:

Arctic Monkeys (tőlük az összes szám)

The Kooks (pl. Seaside, Naive, Down, stb.)

2014. máj. 2. 22:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
65%
A válasz egyszerű, az övére sem mondom, hogy szar , mert az ember meghallgatja , viszont ezeket nyomatják folyton a tévébe, amit te hallgatsz, na azok tényleg jók , megunhatatlanok. A barátnőcskédnek is vagy benő a feje lágya , vagy egy kis klubpatkány lesz belőle és sosem fogja megtudni , hogy mi is a minőségi zene. Te jó úton haladsz és nem csak előre nézel , mint a többi divatmajom( ahogy egy előző válaszoló is írta, azt hallgatják amit a többi , mert az menő , s a tévében is sokat nyomajtják , , szóval...).Neked alakulóban van a zenei ízlésed a barátnődnek meg még semmi. Válasz a kérdésere neked jobb a ZENEI ÍZLÉSED. :)(amúgy az Arctic lesz a VOLT-on. :D )
2014. jún. 15. 16:53
 22/34 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogyha valaki azt a zenét hallgatja, amit mindenki más, ami mindenhonnan szól, azt miért nevezik rögtön divatmajomnak. Azért azt hallgatja, mert az tetszik neki, nem azért, mert mindenki más. Én is voltam ilyen, amikor mindig azt hallgattam amit egyfolytában játszottak a tévében, de nem azért, mert most az a "menő", hanem mert az tetszett. Nem kell rögtön elkönyvelni divatmajomnak. Ha nem tetszene neki pl. a Happy, biztos, nem hallgatná, mégha a barátnői azt hallgatják is. De neki tetszik. Nem divatból. Persze van aki azért, de nem kell rögtön lenézni... :)
2014. jún. 22. 15:15
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Artic Monkeys a legjobb!!! összes számukat kívülről gitározom :-P
2014. jún. 29. 23:33
 24/34 anonim ***** válasza:
respect utolsó! :)
2014. jún. 30. 10:44
 25/34 A kérdező kommentje:

Ismételten köszönöm a válaszokat. :) Igen, az Arctic lesz a Volton, de sajnos nem megyek.

Mondanám, hogy én is kívülről gitározom a számokat, de a legtöbbnek csak egy kis részét tudom lejátszani. :D

Mivel a kérdés kiírása óta viszonylag sok idő telt el (és most éppen van szabadidőm :D), bővíteném a kedvencek felsorolását.

Az ő kedvencei: P.W.:Happy,Avicii: Addicted To You, E.D.: Skinny Genes, Clean Bandit: Rather Be, Calvin Harris: Summer, P.W.: Marilyn Monroe , Avicii: Lay Me Down, Shakira: Empire

stb.

Az én kedvenceim: Arctic Monkeys, Red Hot Chili Peppers, The Beatles, The Black Keys, MGMT, The Kooks, Franz Ferdinand, Cage The Elephant, The Last Shadow Puppets, The Doors, Tame Impala, The Strokes

stb.

2014. júl. 2. 11:20
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
még mindig a tied a jobb! :D sőt, ez még jobban meggyőzött
2014. júl. 2. 12:17
 27/34 anonim válasza:
100%
A Te kedvenceid jobbak :33 Arctic forever
2014. júl. 3. 21:35
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnődnek,nekem is hasonló,de NEM DIVATBÓL.Egyszerűen csak ez tetszik.
2014. aug. 2. 14:29
 29/34 anonim ***** válasza:

Tied, ez egyértelmű. Az övé annyira nem zenei stílus, inkább vegyes, amit hall és megtetszik (és populáris), azt hallgatja. Ezt most nem negatív hangvételben kell olvasni, mindenki azt hallgat ugye, amit akar.

A te alter-indie vonalad jobban tetszik. Add még hozzá a Muse-t és tisztelni foglak. :D

2014. szept. 21. 18:37
 30/34 A kérdező kommentje:
A Muse-tól még csak néhány számot ismerek, de igyekszem velük is ismerkedni. :D
2014. szept. 29. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!