Szerintetek kinek jobb/rosszabb a zenei ízlése?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmmel folyamatosan cikizzük egymás zenei ízlését (poénból), és most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre!
Az ő kedvencei:
Pharrel Williams: Happy
Avicii :adddicted to you
eliza doolittle :skinny genes
Az én kedvenceim:
Arctic Monkeys (tőlük az összes szám)
The Kooks (pl. Seaside, Naive, Down, stb.)
2014. máj. 2. 22:01
3/34 anonim válasza:
Alapvetően: ízlésről nem vitázunk. A gyakorlatban mefogható azért: aki felnőttként is a gyereknek szóló dallam- és rímképleteknél leragad, ergó kereskedelmi rádiókra, mainstream zenei tévécsatornákra, mulatós zenékre van rácuppanva, hát, azoknak elég sz/\r. :/ A kérdés konkrétumaihoz nem tudok hozzászólni.
7/34 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat! További véleményekre is kíváncsiak vagyunk! Tudjuk, hogy ízlésről nem érdemes vitatkozni, de ennek ellenére érdekel mások véleménye. :)
2014. máj. 3. 20:53
8/34 anonim válasza:
Én egyikőtök kedvenceire sem mondom, hogy szar/rossz, viszont nekem teljesen más az ízlésem: '70es, '80s rock, heavy metal, hard rock, glam metal, hair metal... Úgyhogy én nem mondok véleményt, csak ennyit: tényleg ne vitatkozzatok ezen, mert a végén még elfajulnak a dolgok. :D
10/34 bethdarkness666 válasza:
Ízlésről tényleg nem érdemes vitatkozni.
Ne haragudjatok meg, de szerintem, inkább hallgassatok rockot meg metált. Azokban benne van minden egyes érzelem. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!