Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek kinek jobb/rosszab...

Szerintetek kinek jobb/rosszabb a zenei ízlése?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmmel folyamatosan cikizzük egymás zenei ízlését (poénból), és most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre!

Az ő kedvencei:

Pharrel Williams: Happy

Avicii :adddicted to you

eliza doolittle :skinny genes

Az én kedvenceim:

Arctic Monkeys (tőlük az összes szám)

The Kooks (pl. Seaside, Naive, Down, stb.)

2014. máj. 2. 22:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
63%
Eliza Doolittle eléggé beleillik pedig a te alter világodba. Arctic meg kooks mellé mehet még a muse, the kills, killers, the vacciness, bastille, the xx, mgmt... Egyébként tényleg felesleges vitáznotok... két tinilánynak még nincs kialakult zenei ízlése, például az első háromból mindet adja a viva tv (gondolom onnan hallott róluk), az AM-t is nyomatják a csatornák mostanában... De leírás alapján neked sincs, meg neki se zenei stílusa, hiába is próbáljátok erőltetni.
2014. máj. 19. 07:44
 12/34 A kérdező kommentje:

Köszönjük a válaszokat. Én csak a kedvenceimet írtam le, rajtuk kívül nagyon sok indie/alternatív rock bandát szeretek.

De azért az erőltetés kicsit rosszul hangzik, szebben is ki lehet fejezni azt, hogy kialakulóban van a zenei ízlésünk. Csak azt hallgatjuk, ami tetszik. :)

2014. máj. 19. 09:55
 13/34 anonim válasza:
100%
azt hiszem hogy ez obvious. a tied sokkal jobb
2014. máj. 25. 13:37
 14/34 anonim válasza:
29%
Egyik se nagy szám
2014. jún. 5. 11:32
 15/34 anonim válasza:
De ha választani kéne, a tied sokkal jobb (utolsó előtti voltam)
2014. jún. 5. 11:32
 16/34 anonim ***** válasza:
66%
Az övé nem ízlés, hanem hallgatja, ami mindenhol szól, mert divatmajom.
2014. jún. 6. 16:23
 17/34 anonim válasza:
100%
Nekem a tieid jobban bejönnek :)
2014. jún. 10. 21:55
 18/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a tied jobb.

Aki azt írta, hogy Arcticot nyomatják csatornákon pl tévében, melyik adóra értette? :)

Komolyan érdekel!

Mert én még sose láttam :(

2014. jún. 11. 18:36
 19/34 anonim válasza:

Utolsónak!!

Én egyszer láttam az mtv-n a why'd you only call me when you're high-t, de azt is hajnalban /egyik kedvencem tőlük, nagyon meg is örültem/

Aztán a one for the road-ot vagy a vivan, vagy az mtv-n

Össz-vissz kétszer.. Ennyi :/

2014. jún. 11. 22:33
 20/34 anonim ***** válasza:

köszi szépen!! :)

Hát igen, nem viszik túlzásba, de most is csak azért játsszák, mert felkapott lett. Mondjuk inkább rádióban, Petőfin megy sokat :)

Sajnálom, kis suttyó tinikoromban nem ilyenek mentek a viván pedig már akkor is létezett az együttes de persze azt se tudtam, hogy a világon vannak :/

2014. jún. 12. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!