Szerintetek kinek jobb/rosszabb a zenei ízlése?
Az egyik barátnőmmel folyamatosan cikizzük egymás zenei ízlését (poénból), és most kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre!
Az ő kedvencei:
Pharrel Williams: Happy
Avicii :adddicted to you
eliza doolittle :skinny genes
Az én kedvenceim:
Arctic Monkeys (tőlük az összes szám)
The Kooks (pl. Seaside, Naive, Down, stb.)
Köszönjük a válaszokat. Én csak a kedvenceimet írtam le, rajtuk kívül nagyon sok indie/alternatív rock bandát szeretek.
De azért az erőltetés kicsit rosszul hangzik, szebben is ki lehet fejezni azt, hogy kialakulóban van a zenei ízlésünk. Csak azt hallgatjuk, ami tetszik. :)
Szerintem a tied jobb.
Aki azt írta, hogy Arcticot nyomatják csatornákon pl tévében, melyik adóra értette? :)
Komolyan érdekel!
Mert én még sose láttam :(
Utolsónak!!
Én egyszer láttam az mtv-n a why'd you only call me when you're high-t, de azt is hajnalban /egyik kedvencem tőlük, nagyon meg is örültem/
Aztán a one for the road-ot vagy a vivan, vagy az mtv-n
Össz-vissz kétszer.. Ennyi :/
köszi szépen!! :)
Hát igen, nem viszik túlzásba, de most is csak azért játsszák, mert felkapott lett. Mondjuk inkább rádióban, Petőfin megy sokat :)
Sajnálom, kis suttyó tinikoromban nem ilyenek mentek a viván pedig már akkor is létezett az együttes de persze azt se tudtam, hogy a világon vannak :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!