Kezdőknek milyen gitárt ajánlotok?
Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 21:02
2/5 anonim válasza:
Attól függ milyen stílus. Gondolom inkább Green Day, Nirvana meg mit tudjam én még mire kellene majd. Ha eltaláltam akkor szerintem fémhúrosat vegyél, mert hülyeség az, hogy klasszikuson kell megtanulni.
3/5 A kérdező kommentje:
a stílust nem sikerült eltalálnod, de azért köszi a válaszokat :)
2013. nov. 21. 18:29
4/5 anonim válasza:
Elsőre nem érdemes drága gitárt venni, tehát a fa anyag az elhanyagolható, meg a test-nyak rezonancia stb...
Legyen fix húrlábas mindenképp (semmi hajlítókar, mert azzal magadat szivatod meg).
aztán tapasztald ki nagyjából SZEMÉLYESEN amikor többet is kipróbálsz az üzletben melyiknek van jobb fogása. Melyik nyak kialakítás áll jobban a kezedre.
Vannak kövér-sovány nyakak így egyszeri nyelven, tehát változó.
Úgy 40-50 között már elég jókat kapsz.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, majd odafigyelek :)
2013. nov. 24. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!