Milyen akusztikus gitárt ajánlotok kezdőknek?
Figyelt kérdés
Én meg szeretnék tanulni gitározni.. Saját magamtól nem szeretnék órákat venni és egy olyan gitárt szeretnék ami egy kezdőnek megfelel és nem is olyan drága2011. márc. 28. 17:37
2/5 Daweee000 válasza:
Mit takar a nem drága? azért egy 25-30K-t mindenképp érdemes beleölni minimum, ha igazán jót akarsz, még többet is, és egyébként egyetértek az előző válaszolóval, a Cortot szokás ajánlani ebben az árkategóriában.
3/5 A kérdező kommentje:
annyit biztosan nm fogok rá költeni.. otthonra, hobbyra kell nem szeretnék velem nagyon mást.. de köszi a segítséget
2011. ápr. 3. 15:46
4/5 Daweee000 válasza:
Lehet venni teszkógazdaságos ipari hulladékot, de azzal annyit fogsz szopni hogy rövid úton megunod az egészet, hogy nem lehet behangolni, nem marad hangolásban, zörögnek a húrok, vagy olyan magasan állnak hogy lenyomni se lehet rendesen... de te tudod, a döntés a tiéd...
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi azt hiszem normálisan válaszoltam ne, tudom miért kell lehujjogni az embert.. megnéztem a cortot eléggé drága és nem akarok 50 ezerért hobbira gitárt venni. azt hiszem 20 ezerért is elég lesz.
2011. ápr. 7. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!