Kezdőknek milyen basszusgitárt ajánlotok?
Balkezes vagyok, ujjal pengetnék (nem pengetővel, nem tudom ez mennyire lényeges információ) és nem tudom, hogy milyet érdemes venni (márka/új/használt) stb. Olyan 60.000 Ft körülire gondoltam.
Metál zenéhez.
Squire P Bass-t nézegettem eddig, csak túl drágának találom, illetve úgy vettem észre, hogy belkezes változat eléggé ritka.
használtat vegyél mindenképp! nem kell félni az átveréstől, nem azért adják el az emberek a gitárjukat mert szar, hanem mert pl stílustváltanak :D magamról is tudom, illetve sok más ismerőstől. Ha van hozzáértő ismerősöd, (vagy akár ha küld róla képeket, és belinkeled ide, itt is megmondák), esetleg rákeresel hogy mennyi az új ára, nagyot nem bukhatsz rajta :D kérjél képet, hangmintát, és így látatlanban is meg lehet győződni arról, hogy jót veszel.
pl nézd meg ezt:
újonnan 84ezer, és nem is lehet rossz, mert még garancia is van rá :D
gitarshop.hu-n nézz szét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!