Milyen basszusgitárt ajánlotok?
-kezdő vagyok, bár ha ez számít, akkor 2 éve szólógitáron játszom
-balkezes vagyok
-ha veszek egy jobbkezeset, akkor gondolom át kell majd húroznom, de a pánttal mi lesz(a kis pöckökkel, amire akasztom)?
-használhatom hozzá a régi erősítőmet, vagy vegyek egy basszusgitár erősítőt?
- 40-45ezrem lenne a gitárra, ha nem kell erősítő
köszi
Cort/Squier-t vegyél, bár ehhez még egy kis gyűjtögetned kellene. 50-ért már van Cort.
Bal kezest vegyél, ez az áthúrozás nem pálya.
Venned kell basszuserősítőt, a régit szétcsesznék a mély hangok napok alatt.
Véleményem szerint:
-Balkezes gitárt vegyél, mert bonyolult egy jobbkezeset balkezesként használni, arról nem beszélve, hogy bizonyos gitároknál szarul is néz ki
- Új basszusgitár erősítő kell, a régit maximum nagyon kis hangerőn szabadna használni, mert a hangszóró membrán tönkremehet
- A balkezes gitárok egyébként drágábbak kicsit, tehát én azt javaslom, hogy először elég csak a gitár majd később vegyél hozzá erősítőt
- Az is számít, hogy 2 éve szólógitáron játszol, -bár nem tudom milyen szinten vagy- nagyon sok szólógitáros basszusgitározni is tud, mivel hasonló a két hangszer nagyon.
köszi a válaszokat
lenne még egy kérdésem: milyen márkát kerüljek és melyek a jobbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!