Szerinted milyen hangom van? Néha jónak/néha ultra gáznak érzem. Kezdjem el képezni és lehet belőle valami?
Figyelt kérdés
Élőben jobbnak érzem,viszont ha felveszem nem olyan jó. Abban bízok hogy stúdió mikrofon segítene rajta,mert egy sima mikrofonnak nem tudom hidjek-e.
17/f vagyok
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 13. 19:33
1/4 anonim válasza:
Nekem ezt nem engedi letölteni így nem tudok mit mondani...
2/4 A kérdező kommentje:
vagy
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. nov. 13. 21:33
3/4 anonim válasza:
Nos, remélem érthető lesz. A hangod nem rossz, persze nem is egetrengetően jó, de szerintem egy magánénektanár sokat tudna rajta fejleszteni. Őszinténszólva nekem nem a hangod, hanem a hangszíned az, ami annyira nem jön be. Valahogy nem kellemes a fülemnek, de ez tényleg egyéntől függ, kicsit lányos hangod van !SZERINTEM!.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tényleg én is úy érzem hogy lányos és változtatni akarok rajta. Tényleg köszi!
2009. nov. 14. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!